Fransk ”potatis”sallad

”potatis” använder jag  zucchini istället

Ingredienser:
1 stor  zucchini i ”potatis” bitar
1 finhackad rödlök
smör

Dressing:
2 msk vinäger
3 msk olivolja
1-2 msk grovt hackad kapris
1 tsk fransk senap
salt o peppar
0,5 dl finhackad persilja

Gör så här:
Fräs zucchini och lök lätt i smör, låt kallna helt.
Blanda ihop dressingen, slå den kall över den kalla zucchiniblandningen och blanda försiktigt runt.
Servera den kall till grillat.

 

4 kommentarer

  1. Ser jättegott ut! Lite ”somrigare” variant på ”falsk potatissallad”.
    En sak som jag funderat på… Kh-halten i dina recept, räknar du ut den?

    • jag har inte portionsanvisat detta recept då det ju hänger på hur stor zucchini man använder.
      Har man en stor så kan jag tänka mig att 3-4 portioner kan passa.

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*