Förlänger utlottningen av en bok till 30 nov


Det går lite trögt med recensioner ang ”Mariannsockret”.
Så jag tar mig friheten att förlänga tiden. Nu har man till 30 november på sig att maila in till info@steviavital.se en kort recension för alla de som provat Bakery+.

Jag tar inte hänsyn till vad som skrivs och det är inte  jag som plockar ut vinnaren, utan det överlåter jag till Stevia Vital att bestämma vad som publiceras.
Vinsten blir min bakbok Baka med LCHF eller om man hellre vill min nya bok . Vinnaren får välja själv, väljer man den nya boken kan inte den skickas förän i jan/feb.

Jag blir jätteglad om ni alla som provat mariannsocker orkar, kan och vill ge en liten feedback på sockret till Stevia Vital. 😀

 

 

8 kommentarer

 1. Jag mejlade en recension till Stevia Vital för en tid sedan, men fick ingen respons. Det är fortfarande bara tre recensioner som visas på deras hemsida. Jag letade förtvivlat efter en mejladress till dem och hittade till slut en till kundtjänst, dit jag skickade mejlet. Vad bra att du skrev den rätta mejladressen. Nu vidarebefordrade jag det gamla mejlet till info@steviavital.se och hoppas att det fastnar hos dem den här gången.

  • ja det hoppas jag verkligen!
   kanske just detta har hänt fler :/
   jag ska be dem kika över sina mailadresser och kasnke kika i skräp också då ibland saker kan hamna där som inte är skräp.

  • Hejsan!
   jag hoppas du vet att det inte är här recensionen ska vara…
   men om du känner en metallisk smak av endast 2 msk bakery+ är du nog ytterligt känslig för erytritol 🙁
   och då passar ju inte sötning med erytritol (sukrin, sötrix, sötin) dig inte alls.
   Hoppas du kan använda ren stevia och finna den god. 🙂

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*