Förboka Baka matbröd med LCHF till förmånligt pris!

Nu går det att förboka Baka matbröd med LCHF till förmånligt pris med rabattkoden ”bakamatbröd” hos BOKUS!

bokus_baka_matbrod_med_lchf_314x230.jpg

Du kan välja att klicka på bilden eller på länken Baka matbröd med LCHF här i inlägget, eller klicka på bilden till höger i bloggen som kommer ligga fast under hela kampanjtiden. Länkarna bär in till BOKUS och där gör du din förhandsbokning och skriver bakamatbröd i kassan som rabattkod.
Om det inte fungerar blir jag tacksam att få veta detta så jag kan hjälpa till att lösa de problem som eventuellt uppstår.

GOTT BAKNÖJE ÖNSKAS ER ALLA!

 

 

6 kommentarer

 1. Nu har jag beställt Baka med LCHF (!) så nu behöver jag inget paketpris. 😀

  Får se om jag förhandsbokar Baka matbröd med LCHF också…

  Det blir min första bakbok som jag någonsin har köpt. Aldrig varit intresserad av baka eller laga mat i mitt ”tidigare liv” (före LCHF). Snart 3 år med LCHF och jag köper min första LCHF-bok, din bakbok. Jag har velat ha den länge men det blev liksom aldrig av. Bättre sent än aldrig hette det…

  Laga mat är enkelt med LCHF så kokböckerna intresserar mig inte nämnvärt. Är bra på experimentera och ta inspiration av det som folk lägger upp på nätet. Baka har däremot alltid varit tufft och eftersom dina recept är i toppklass måste jag ju ha din bakbok.

  • Åååå jag känner mig djupt hedrad <3
   Nu hoppas jag att boken kommer väl till användning och att du kommer uppskatta recepten. 😀

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*