För den nyfikne…

HÄR kan man hålla koll för här kommer den dyka upp…

för alla de som är lite nyfikna på min nya bok till våren och även andras från Bonnier Fakta i vinter/vår!

Återigen kommer Bonnier Fakta att ge alla bloggläsare en fin rabatt på boken, så för att inte missa den viktiga  rabattkoden kan en idé vara att prenumerera på bloggens inlägg via Bloglovin.

 

 

 

4 kommentarer

  1. Vad spännande! 🙂

    Måste också berätta att det rör sig på vågen igen! 😀 Jag har pendlat lite men när jag började med minska proteinet den 4 sep vägde jag 76,8 kg (var nere på 75,8 kg innan men gick upp lite igen innan jag började) och idag när jag vägde mig stod vågen på 74,8 kg (här nere var jag endast en kort stund förra året för sen pendla mellan 75-78 kg typ). Det har inte gått en månad än men det ser lovande ut!

    Jag kan tro att det är en kombination av för mycket protein och för stora portioner. Fast jag åt inte så mycket fett innan så mina större portioner bestod av protein…

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*