Fitnessguru

DSC_0228Fick ett mail från Fitnessguru och en fråga om jag ville få en liten låda med ett litet urval produkter att prova och detta tackade jag ja till.
Alltid kul att få prova på lite nya produkter.

I lådan fanns det Kokosolja, jordnötssmör, Fitnessnoodles och One Bake (proteinpulver).
Jag använder aldrig proteinpulver i min bakning och det är nog inget jag kommer börja med heller, då jag inte tycker proteinhalten behöver ökas så värst då den mesta bakningen består av ägg = högt proteininnehåll.

Men jag noterar att man skriver så här på Fitnessguru.com:
”SHAKER: Blanda en portion (1 skopa, 30 gram) med 2-3 dl valfri dryck, t.ex. vatten, mjölk, mandel- eller sojamjölk tillsammans med smaksättning såsom kakao, vanilj, stevia, färsk eller frysta bär / frukt, jordnötssmör, kokosolja. För maximala resultat ta tre portioner dagligen, förslagsvis till frukost, mellanmål samt efter träning.”

IMG_0241Detta recept tror jag däremot maken och dottern kommer prova och uppskatta!
De båda är också vänner av nudlar, så fitness nudlarna kommer väl tillpass.

Jag uppskattar mest kokosoljan och den smakade underbart gott, lätt kokos och framförallt len och fin i munnen! Vi använder ju kokosolja dagligen, 1 msk i en kopp kaffe varje morgon:)

Jag är också svag för jordnötter och jordnötssmör. Jag har aldrig provat Fitnessgurus jordnötssmör, men jag får erkänna att denna är den godaste jag smakat. Lagom mycket crunch och  mycket fin rund och mild jordnötssmak!
Denna passar fint till mina Jordnötskakor som kommer i min nya bakbok!

Dock behöver jordnötssmöret och även det kommande receptet på Jordnötskakorna komma med en varning  ”lätta att överäta”! 😉

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*