Vätskan i LCHF-bakning – lågkolhydratsbakning
Vätskan i all lågkolhydratsbakning är utbytbar mot annan vätska. Vätskan i bakningen är oftast vispgrädde, gräddfil, kesella, yoghurt, creme fraiche och cream cheese (färskost) mm […]
Vätskan i all lågkolhydratsbakning är utbytbar mot annan vätska. Vätskan i bakningen är oftast vispgrädde, gräddfil, kesella, yoghurt, creme fraiche och cream cheese (färskost) mm […]
För den som är nyfiken så kan man se det här. GT_21 nov Kul att GT lyfter upp LCHF-bakning med både mig och Annika Rogneby. Jag […]
Intervjuades av Gunnar på GT ang LCHF-bakning. GT ska ha en liten lchf-bakspecial och ville gärna få lite julrecept. Givetvis bidrog jag med lite recept […]
ME/CFS (Myalgic Encephalomyelitis/Chronic Fatigue Syndrome) är en neurologisk sjukdom som kännetecknas av långvarig, svårt funktionsnedsättande utmattning i kombination med en rad andra symptom. Sjukdomen börjar […]