Diabetessemla på nyhetsmorgon!

Diabetessemla- LCHF semla - Glutenfri semlaSom jag berättade så ringde man mig från Tv4 Nyhetsmorgon på måndag eftermiddag precis efter jag hade medverkat hos Lotta Bromé, man undrade om min semla och om den var bra för diabetiker, man ville gärna lägga ut ett recept på just en semla som diabetiker kan äta. Min semla är ju perfekt för alla diabetiker (och glutenintoleranta också).

Nu så kan man då hitta min lilla supersmarriga semla på Recept.nu under Nyhetsmorgons recept (från den 12/2-13). Där har den fått det fina namnet Diabetessemla!
Tyvärr ingen bild, men vad  gör det.

Hoppas jag kan få lov att få komma och baka i nyhetsmorgon någon gång och visa på allt gott man faktiskt kan baka, som även alla diabetiker kan äta och för den delen alla de med glutenintolernas också.
Vore kul att överraska programledarna med även för dom goda bakverk… 😉

Det vore också på tiden att det uppmärksammas att man numera faktiskt kan baka både bröd och bakverk så gott som utan kolhydrater!
Att alla dessa bröd och bakverk är hälsosamma på riktigt för alla!

 

8 kommentarer

 1. Hej. Vill bara säga TACK! Fick hem min brödbok idag och den är såååå fin! Nu ska jag testbaka en massa och jag vill redan nu tacka dig för en fantastisk bok! Mvh Magda

  • Tack så hjärtligt! 🙂 Hoppas nu också att bröden faller dig i smaken, det borde ju gå att hitta fler som kan bli favoriter i alla fall. 😀

 2. Tack för en underbar bok! Har längtat efter bra brödrecept. Har bakat ”Grovt Kryddbröd med lingon”. NJUTER!!! Nu har jag en fråga. Jag har ett barnbarn som är allergisk mot både mandel, hasselnöt och paranöt. Vad kan jag ersätta mandelmjölet i dina recept med? Tacksam för förslag. Vänligen FrökenKK

 3. Jag bakade Valnötskubben som du bjöd Lotta Brommé på och det blev verkligen ett jättefint bröd. Och gott! Ser också ut som ett ”vanligt” bröd!
  Tänkte att prova att skiva det ”liggande” och ha till en smörgåstårta. Det tror jag blir superbra!
  Hur som helst så var det flera som ville ha detta recept efter att min man tagit med ett par smörgåsar till sitt jobb!
  Tack så mycket för receptet!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*