Dags för slutkorrektur av bakboken

Ja jösses, detta är ju ett viktigt stadium, för sen går inget att ändra, så nu gäller det att allt är rätt.

Men jag kan tänka lite som så att  – jag finns ju här OM (gud förbjude) det mot all förmodan skulle smugit sig in nått fel.

Jag kan ta hand om felen i alla fall! Jag kan ta ansvar mina recept, osv osv. Det var hur som en stor orsak till varför jag startade bloggen. Jag vill ta hand om mina ”barn”… recepten…

 

Jag kan också notera att nu smyger sig boken ut i det offentliga livet på nätet, jag återfinns numera på Bonnier Faktas hemsida under vårens böcker!

Den går inte att förbeställa ännu, när den dagen kommer lär ni få veta det också 😉

 

 

10 kommentarer

 1. Har käkat LCHF i över 3 år. Har precis kommit ur influensan, käkar även D-vitamin. Kul att det funkar för någon, men inte för mig. Men jag är inte lika mycket förkyld längre.

  • Gott att höra att det är mindre i alla fall. 🙂
   Får jag fråga om du är noga med vad du äter? Alltså är det endast gräsbeteskött och vild fisk?
   //Mariann

 2. Vill bara gratulera till bakboken! Den kommer jag naturligtvis att köpa när den kommer! Hoppas du talar om det för oss här på fb då!

  Kram! / Karin

  • Hejsan och varmt välkommen hit! 😀 TACK!!
   Självklart kommer jag tala om det!
   Ett tips för dig om du vill kan vara att gå in på bloglovin och prenumererar på bloggen, för Bonniers har lovat ett specialpris på boken för alla bloggläsare, då lär man inte missa inlägget med koden för detta erbjudandet.
   Kram Mariann

 3. Jag vill bara säga grattis till dig och din snart utgivna bok! Jag har läst din blogg i princip sedan början och du förtjänar verkligen att bli utgiven. Dina recept är så goda (kan inte leva utan havrekakorna) och inspirerar verkligen. Du kan räkna med att jag kommer att köpa din bok! Lycka till!

  Varma hälsningar
  Fredrika

  • Hej Fredrika och varmt välkommen hit och så fantastiskt roligt att höra att du varit med mig sedan start! Stor kram för det! 😀
   Roligt också att höra att du uppskattar min bok och att den kommer få finnas i ditt bibliotek! Värmer mig.
   Tack!
   Kram från Mariann

  • TUSEN TUSEN TACK! Vilken underbar kommentar att vakna till idag! 😀 Värmde mitt hjärta.
   Jag själv anser den också viktig, då den borde finnas i alla hem som bakar egna bakverk 😉
   KRAM
   Mariann

 4. Va fantastiskt fin din bok verkar bli, och va fint dom skrivit om din bok på Bonniers hemsida. Vilken boost för självförtroendet! Hoppas du suger åt dig ordentligt 🙂

  //Evelina

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*