ca 8 st beroende på stl på formen, här är det stora formar
4 ägg
2 msk Bakery+ Mariannsocker
1 stor citron, rivet skal och saft
75 gram smält osaltat smör
1 dl creme fraiche
1 dl kokosnötsmjöl
1 dl mandelmjöl
1, 5 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
Gör så här:
Vispa ägg och sötning fluffigt.
Häll i citronsaft o skal, smör och creme fraiche, blanda väl.
Blanda de torra ingredienserna och blanda ner dem i smeten.
Skeda upp i formar och grädda i mitten av ugnen 175 grader i ca 15-20 minuter.
Tips. Om du inte vill ha ”flisiga” muffins som på bild stryk till dem något i formarna med ryggen av en blöt sked.
©MariannAndersson
Låter jättegott, som vanligt. 🙂 Blir att prova till helgen.
Hej! Underbart recept som vanligt. De blev tom godare dagen efter 🙂
ja, mycket av lågkolhydratsbröd är nästan godare dagen efter när bröden satt sig ordentligt. Inte många kakor och bröd som man kan säga så om 😉
Om jag vill använda råsocker eller honung hur nycket tror ni det behövs för att göra dom goda??? Behöver inte vara så söta
Finns en omvandlingstabell på bloggen men jag tro ca 1 dl honung.