Cancerceller lever på socker

Så då torde det vara bevisat nu då att cancerceller lever på socker.

Självklart ska ju vi inte behöva sluta äta socker, nej det vore ju förfärligt… vi hittar på en medicin (givetvis) som gör att folk kan mumsa på och ändå svälta sina cancerceller. Pengarna måste ju in för sjutton, så varför rekommendera folk att sluta med socker för att inte ens få cancer i första hand, det verkar inte finnas på kartan…

Suck!

Ps. Kanske medicinen har en ”trevlig” biverkning också så kan vi medicinera den också…

 

11 kommentarer

 1. Ja, det är väl just så det är, det flesta har ett sockerberoende, och hur lätt är det att be en beroende sluta med (droger, alkohol, och socker ) så klart svårt, men det går bra att spela på känslorna, som Anna Bäsén gör, och flera med henne, så klart hon får många med sig. Precis som man skulle få många med sig om man ville sälja sprit på ett behandlingshem för alkoholberoende.
  Det är så otroligt synd om barnen om det inte får äta sockerstinn glass, lösgodis och coca cola och pizza. Man bör ju oxå lägga tid och möda på rätt råvaror och tänka till lite, och till med laga maten själv, och inte åka iväg på Mc Donalds eller Max så fort orken eller viljan tryter.
  Det är mycket lättare att plocka i en påse lösgodis när man fredagshandlar, så köper man sig en stunds egentid, medans barnen äter det på lördagen och spelar TV – spel.
  Jag tror både barnen och föräldrarna skulle må så mycket bättre, om de t.ex. gjorde eget godis LCHF chokadbollar t.ex. och pratade med barnen om veckan som gått, de flesta får väldigt lite tid med sina barn i veckorna och gör man nåt roligt ihop, så blir det att man pratar om det man har på hjärtat.
  Det finns mycket enkel snabbmat även med LCHF, om man orkar sätta sig in och läsa på lite, och inte bara tro på myten fettskräck.
  Vågar man bara försöka bli av med sitt sockerberoende och börja prova, så är detta både billigare nyttigare och mycket mer lättlagad mat

  • Håller fullständigt med dig 😀
   och Anna Bäsén borde kika bland mina desserter…. inte behöver barnen slicka på en fryst kokosfettklump när det finns riktig ÄKTA VARA glass!
   //Mariann

 2. Nej det tror jag inte, jag minns bara att de rekomenderade honom fet mat 😉
  Det var några år sedan, tyvärr lever varken han eller hans fru längre, så jag kan inte fråga.
  Men jag minns att han blev ordinerad det, man upptäckte den långt framskriden 🙁

 3. Precis Mariann, det hade jag oxå, nu när man kommit till insikt om fettskämdheten som rått så länge.
  När jag var liten åt jag mer LCHF likt, och var smal som en sticka, har nu iaf gått ner 15 kg på 2½ år, bra det inte går för fort, som mest vägde jag 89½ kg, så det känns väldigt skönt att ha kommit så här långt.
  Tog alla prover i mars, allt var pefekt, och mitt blodtryck hade blivit så lågt att hon tvekade att sänka medicindosen, men så lät hon mig stå på samma ½ år till, vore bra om jag fick sänka medicindosen.
  Ha en bra kväll Marianne.

  • HÄRLIGT!! 😀
   Synd att inte alla människor kan äta så här, så hade vi kunnat sänka sjukvårdskostnaderna med miljarder och använt de pengar till annat…
   tack, och ha en god kväll själv!:)

 4. Kokosfett är en dunder medicin och kosttillskott som rensar bort alla gifter i kroppen. Bruce Fife ”stoppa alzheimer nu” läs den…., Jag äter kokosfett varje dag, hi hi.

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*