Bloggledigt!

imagesDags för lite bloggledigt och sol & värme!

Nu åker jag strax till Malta och till varma bad i medelhavet!
Någon här som besökt Malta och tipsa oss lite om saker/platser inte att missa?

 
Medelhavet är nog vårt älsklingsresmål… fast vi har ju inte direkt varit någon annanstans så 😉

När jag kommer hem så tror jag det blir dags för att visa omslaget för min tredje bakbok!
Hoppas den boken kommer bli lika uppskattad som min första bok!

 

9 kommentarer

 1. Var på Malta i slutet av augusti. Lite för kladdigt klimat för mig, speciellt i kombination med ett hotell som stängde av AC’n hela tiden. Vattnet är väl det bästa, turkost och vackert. Vill du ha sandstrand får nu söka dig till Golden Sands eller någon av de andra. Blue lagoon ska vara vackert som attan, vi hann dock inte dit. Huvudstaden, Valetta, är ett måste. Studera busskartan och åk runt med lokalbussarna, nästan gratis.

  • Ååå vilket bra tips med bussarna! 🙂 Vi grunnade just över åka buss eller hyra… detta avgjorde det, blir att åka buss. 😀
   Vi ska bo i Bugibba och det verkar finnas en sandstrand där.

 2. Bodde också i Buggiba. Sandstranden är väldigt liten där. Hoppas ni inte ska bo på hotell Canifor då. Det finns en liten restaurang som drivs av en engelsman som är väldigt bra, ska försöka komma på vad den heter. Återkommer om en stund. Det går utmärkt att äta LCHF mat på de flesta ställen, de är väldigt hjälpsamma om man vill göra om sina rätter.

 3. Kommer inte på namnet. Den ligger på gatan il-Maskli, precis bredvid restaurangen the Plumtree som man hittar på Google maps. Tror den hette något på Oaks. Maten kanon och engelsmannen och hans fru som driver den är kanontrevliga.

 4. Åker ni till Valetta så rekommenderar jag också vinbaren Charles Grech. Fräschaste stället vi var på under hela resan. Det ser snobbig ut och håller hög nivå, men prismässigt som alla andra ställen. Generellt så är Malteserna lätta att ha att göra med, inga fula trix som att ta betalt för saker de ställer fram som man inte beställt (oliver, bröd, chips etc). All hotellpersonal verkar dock griniga, alla vi pratade med, som bodde olika hotell, upplevde samma sak.

  • Vi reser inte med Ving, vi reser själva. Det är San Antonio hotel vi ska bo på, här ska tränas också 😉
   Ska lägga dessa namn på listan TACK! 😀

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*