Alingsås Lightshow och LCHF-möte på MAX!

I går kväll fick familjen för sig att besöka Alingsås Ljusshow

och som vanligt gör inte mina bilder showen rätta…
men ni får se några här ändå!

 

 

 

 

 

 

 

 
Man hade också pyntat på Stora torget i lite Halloween/höststämning

 

 

 

 
Det var inga dåliga hästar man hade satt framför vagnarna som guidade folk längs slingan.
Hästar med stort H, rediga bamsehästar, jag gillar detta lite kraftfulla och päls på fötterna…

 

 

 

 

 

 

 

Sedan när kvällen led  mot sitt slut beslöt vi oss för att äta en lowcarb på MAX och bäst vi står där i kön och våra lowcarb-burgare dyker upp, hör jag en trevlig kvinnoröst bakom oss i kön säga – sånna LCHF burgare åt jag förut, det är LCHF.  Maken (min) vänder sig om och säger Javisst, och LCHF är kanon! Vips så har vi ett trevligt samtal gående. Kul när en liten hamburgare kan öppna för samtal på lördagskvällen och med så trevlig kvinna! Hoppas hon hoppar på LCHF-tåget igen!

 

 

 

4 kommentarer

 1. Hej!
  Ja, vilket trevligt möte i Alingså en lördagkväll! Idag var en ny dag med LCHF! Jag har inte hoppat av tåget helt, hamnar bara på sidospår ibland. Med 23kg minus och bättre hälsa borde man hålla sig på rätt spår, men ibland är det svårt. Men mötet igår gav inspiration, så nu är det full fart framåt!

  • Gott å höra att ”båda benen” är på tåget då! 😀
   Du ska också känna dig extra varmt välkommen hit!
   Ja vi sa det i bilen sedan, att 23 kg är en bedrift, jag har ”bara” gått ner 15, men det får duga. Hoppas de andra 10 rinner av med tiden.
   Maken har tappat 27 kg…
   Kram på dej
   Mariann

   • Förlåt att jag störde så i maten, men det är sååå roligt att prata LCHF med likasinnade. 27 kilo är en större bedrift än mina 23, tyckte det gick lekande lätt. Tyvärr har jag inte fått samma snabba effekt i år, därav att man tappar spåret såsom igår…Men framför allt såg jag viktnedgången som en bonus, för som vi sa igår, man mår så mycket bättre!
    Kram på dig och din mysiga familj!

    • Jaaa, kanske… män tappar ju lättare än oss kvinnor så 😉
     jag tycker fortfarande dina 23 är häftiga! 😀
     Exakt HÄLSAN är värd massor!
     //Mariann

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*