Jag har fått äran att gästblogga på Bokusbloggen om min bok Baka med LCHF och lågkolhydratsbakning.
Det är ju ingen supermega skillnad mot traditionell, men lite finns det ju att prata om 😉
Jag kommer också bjuda på ett helt nytt opublicerat bakrecept där.
Så alla här är välkomna också där!
———————————————————————————————————————————–
Hej Mariann,
jag tänkte kolla om du vet hur det påverkar ett bakrecept (i detta fall en CHF Mandelkaka, typ sockerkaka) att utesluta allt sötningsmedel (1 dl sukrin). Jag vill inte använda något sötningsmedel och frågan är alltså om det bara går att hoppa över det, eller om det blir konstiga proportioner i kakan?
Tack på förhand!
Hejsan!
I mina bakverk fyller inte sötningen någon annan funktion är just att söta lite minimalt.
Det gör ju att man mkt väl kan utesluta det helt, eller tom välja vilket sötningsmedel som helst.
Hur det är ställt med just den kakan vet jag inte, men antagligen borde det gå att helt utelsuta sötningen om du vill det. jag ahde rpovat i alla fall.
Kram och lycka till
Mariann
Tack, jag tänkte det var lika bra att fråga ett proffs på en gång… 🙂
😀
Så gulligt sagt! KRAM
Oj då! Då måste jag nog ila dit och spana.
=)
😀
Nu har jag beställt boken, väntar med spänning 🙂
Skrev även en liten kommentar där
Keep the good work
E.
TACK!! 😀
Särskilt glädjande idag! 😉
Kram från Mariann