7 kommentarer

 1. Hej!

  Det var en trevlig dokumentär om hans steviaprojekt på TV för rätt många år sedan nu. Har för mig att den kom just när jag börjat lowcarba, passade ju bra. Jag blev också imponerad av honom.

  • Hejsan och varmt välkomen hit! 😀
   jasså! Den skulle jag vilja se! Får googla vid tillfälle hans namn och se vad som kan komma upp.
   Stor vamr kram och tack för snacket 😉
   Mariann

 2. Jag hörde talas om det här projektet i Paraguay genom ett företag i Göteborg – Bröderna Tranbergs Institut (www.tranbergs.net) och har sedan dess köpt den Stevia som de tillhandahåller och som kommer från dessa plantager i Paraguay. Den har alltid hållit mkt hög kvalitet och det känns tryggt att höra att livsmedelsverket nu äntligen släppt på importförbudet. Då kanske det kan bli ordning på landets sockerkonsumtion!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*