3 kyckling filéer gärna bosarps stora fileer
smör
1 hackad gul lök
2-3 dl creme fraiche eller smetana
250 gram krossade tomater och någon msk tomatpuré
salt och peppar
1 påse saffran
Gör så här.
Dela filéerna i mindre bitar eller strimla dem. Fräs dem i smör, snåla inte med smöret och sedan ta i löken att fräsa med. Ta i creme fraiche eller smetana och krydda upp.
Häll i tomaterna och låt allt puttra i 10 min, eller tills kycklingen är klar.
Serveras med en krispig grönsallad.
Kycklingrätter är så gott. Vet inte om jag ätit saffranskyckling någon gång men det låter som en god kombination som jag ska testa.
Trevlig kväll!
Hejsan och välkommen hit!
Det var jättegott!
Önskar dig också en trevlig kväll
Mariann
ser jätte gott ut! men i slutändan är det bara kalorier in och kalorier ut som räknas
Hejsan!
kan meddelas att det är jätte gott!
Kram Mariann
Hej!
Det låter spännande med saffran i kyckling.
Saffran inhandlade jag på affären till just den här rätten, så 🙂
Trevlig kväll! / Eva
Ska bli kul å höra vad ni tyckte om rätten! 🙂