Bakar på Bokmässan!

IMG_0114Diabetessemla- LCHF semla - Glutenfri semlaDetta har jag blivit ombedd att göra!
Det är fortfarande torsdag 26/9 kl 10.10 och det verkar bara vara för branschfolk. 🙁
Jag måste nu grunna lite över vad jag ska baka…

Tänker mig att baka zucchinibaguetterna och förbaka hemma semlebullen för provsmakning ifall inte baguetterna hinner bli 100 klara.
Dels för att folk kan få provsmaka både bröd och sötebröd.
Vill inte baka med nötter för allergikernas skull.

Är det bra val tycker ni?

 

4 kommentarer

  1. Ååå det låter smaskens tycker jag.. bra med 2 olika och säkert underbart goda båda 2 🙂
    All lycka till den 26:e…. synd att man inte kan vara där.. vägen är dock lite för lång.
    Du ska se att det går alldeles utmärkt, du som är så van bakerska 🙂
    Kram/Nilla

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*