vilket säkert fler av er redan märkt… och tänkt ut själva…
Spelar ingen som helst roll hur du bakar ut de flesta smeterna vad gäller matbröden i boken!
idag har jag bakat tre bröd ur Baka matbröd med LCHF, och alla har jag bakat ut i en folieform då bröden ska med frysta ner till Kreta om ett par veckor.
De bröd som jag bakade idag är Kransbröden, Frökusarna och Foccian!
Så tänk på det nästa gång att du väljer själv vilken form du ger bröden 😉
Hej! Menar du att varje recept i boken är lagom för en avlång brödform eller måste jag öka på recepten ? Och hur är det med tiden i ugnen ?
Nej, jag menar bara att man kan baka ut dem olika, ex frallorna är för liten mängd för att lägga i en liten brödform och där får man dubbla.
Men det kan säkert räcka till en liten långpanna på max 15×20. Man får uppskatta mängden och se vart man kan lägga det, ex limporna går ju att lägga i form.
men lägger du frallrecepten i en liten brödform 1,5 l så blir det bara något lite på botten.
Hoppas detta var ett bra svar…
ang gräddningstiden så är ju det också lite beroende på, i detta fallet så gräddas det i ca 25 min. 🙂