25 år gammal rulltårta

smakade tydligen gott om man får tro nyheterna idag!?

Inte klokt att något kan hålla sig så länge i kylskåpet och detta äter vi!? Inte undra på att vi innehåller så mkt kemikalier enligt dokumentären UNDERKASTELSEN...

DN berättar också om denna rulltårta!

Att socker konserverar det visste vi men den måste ju innehålla en massa annan skit!

 

Baka hellre rulltårta ur min bakbok där finner du 4 sorter, Äkta Vara kan man kalla dem för också 😉

Drömrulltårta, moccarulltårta, chokladrulltårta och sist men inte minst limerulltårta frestar jag er med i bakboken.

 

17 kommentarer

    • Hejsan!
      Roligt att höra att den är efterlängtad av ganska många. .D
      När man gör en bok så tror man ingen ska vilja köpa den, man är ju ingen kändis ju 😉
      Så detta blir ett oerhört spännande år för mig, att se hur den tas emot och hur många som köper min bok.
      Detta är en fantasidröm som jag inte ens har haft, många säger ju att de drömt om å få ge ut en bok, för mig har det varit så fjärran att jag inte ens tordes nära en sådan dröm…
      Kram på dej och God Jul
      Mariann

  1. Längtar efter din bok!
    Har precis börjat baka med LCHF. Kanon att det finns människor där ute som utvecklat så bra recept så att man slipper fuska! =)
    Fudgen ligger i kylskåpet och ska provsmakas av familjen i morgon! Trevlig helg!

    • Hejsan!
      ja det är faktiskt just det jag försöker sprida: att mina recept är till för alla dem som vet med sig att ett lchf-liv livet ut inte fungerar utan bakverk, dvs fika med släkt och vänner på till helg och högtid. man vet emd sig att man ramlar av tåget vid just dessa tillfällen. Många av oss vill inte ha det som en extrem-diet utan vill kunna leva normalt bland alla andra sötnosar och ändå behålla hälsan!
      Sitter man med ”ost, nötter och oliver” på Bröllopsfesten och dylika tillställningar kommer man alltid att ses på som om man vore ett UFO 😉
      jag vill och önskar att alla ska övergå till hälsosam bakning! Finns ingen som behöver äta det vetemjöl och sockerstinna bakverk längre.
      Kram på dig och God Jul
      Mariann

    • Nu närmar det sig med stormsteg!!
      Alla vet ju hur fort alla julhelger går så, och efter där är det bara ett par veckor så bör den dimpa ner i lådorna hos alla dem som förbokat boken! 😀
      ska bli så roligt sedan att få höra kommentarerna och recensionerna av de bakverk man nu väljer att baka.
      jag hoppas ju bara på positiva kommentarer förstås 😉 även om jag inser att det finns gnällspikar…
      stor varm kram och God Jul
      Mariann

  2. NAMNAM! Vad sägs som att jag betalar för en fika hos dig? 😛 Tills boken kommer, hehe.

    Så gott det ser ut! Din blogg är helt klart smarrigast av alla!

  3. Tyvärr visade det sen sig att de inte alls hade ätit rulltårtan, SVT har gått ut med ursäkt nu för att inslaget verkat vilseledande, de rapporterade om den gamla rulltårtan som SÅG helt fräsch ut, men sedan högg dom in på en nyinköpt rulltårta…

    • Förvånar mig inte…. sedan funderar jag också över om det finns någon människa som kan bevara en rulltårta i ett kylskåp i 25 år… bara vid fösta julen när allt annat skall in så skulle den åkt ut…
      kanske är en hund begraven även där… felmärkt rulltårta+

  4. Hej!
    Har följt din blogg ett bra tag nu och jag tycker verkligen att den är superbra! Ser fram emot din smarriga bok. Hur var det man skulle förbeställa den, fattade inte det riktigt.

    • Hejsan och varmt välkommen hit till kommentarerna! 😀
      Jag vågar lova att den smarrig!
      man kan redan nu förboka boken vi en länk uppe i den gröna raddan, där ser man Min bok – Baka med LCHF, klicka där och klicka sedan på Köp boken, den länken går in till Bokus och där säljer man den just nu för 149 kr, förut 155.
      Jag vet att jag ska få en kod eller liknande där bloggläsarna ska få en rabatt på max 10 kr och då är det på ord pris (antagligen 155). Så skillnaden lär inte bli så stor mot 149 kr.
      Men du väljer själv om du redan nu går in via länken och förbokar eller om du vill vänta några dagar, en vecka till.
      Stor varm kram från Mariann

Lämna ett svar till Anita Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte.


*