2 böcker att ”sätta tänderna i”

Nu har mina två böcker kommit som jag snart ska fördjupa mig i. Det är Fernholms Ett sötare blod och Mickes Gluten och Mjölk, serien om de vita gifterna.
Båda böckerna ska bli superspännande att läsa och recensera här på bloggen, dock kommer det ta lite tid, då mitt liv just nu består av mer än att bara läsa 😉

Så hav tålamod, det kommer recensioner vad det lider…

 

10 kommentarer

  1. Hej! Mickes bok har jag också tänkt att köpa. När jag började med 100 procent glutenfritt för ett år sen försvann alla mina besvär. Han fick myntet att trilla ner så att säga! Har en fråga till dig, vet du varför han stängde ner sin blogg?

    • Samma här, det var hans artikalr som fick mig att inse glutenets farligeht. Och vi har inte ätit gluten på säkert över två år nu. Ja, alltså när vi inte fått i oss det av misstag… som i Nice där äggröran bestod av vetemjöl också 🙁
      Jag har ingen aning om varför hemsidan är nerlagd, det visste inte jag. Han har väl haft ett par, menar du att det ingen finns nu?

  2. Gluten kan helt klart vara skadligt om det blir för mycket av det ,men det är bara en av tusentals saker som kan vara skadliga om det blir för mycket. Jag tog också bort gluten för några år sen och sen när jag väl åt nånting med vetemjöl och gluten blev jag jättedålig och då trodde jag att jag inte tålde gluten. Nu har jag dock inga problem att äta det. Vad jag gjorde var att sakta introducera mer och mer vete och gluten i min kost.

    • Ok, intressant att höra men jag skulle nog inte våga äta gluten igen. Blev frisk från mina depressioner och psykoser när jag slutade med gluten men kanske är det bara den starka tron…vet inte, men skillnaden i mitt mående är så total att det nog inte kan vara inbillning.

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*