14 dagar kvar av utlottningen

Det kommer in recensioner nu av Mariannsocker och för den som undrar så är de inte publicerade på Stevia Vitals sida.
Jag tror däremot att alla har fått ett svar som bekräftar att de är med i utlottningen i alla fall.
Förhoppningsvis blir recensionerna publicerade i en framtid. Men alla som mailar en kort recension av Mariannsockret deltar hur som helst.

Givetvis kan inte recensioner av andra sötningar tas med i utlottningen eller publiceras på sidan. Så använder du andra sötningar så är det liksom ingen idé att tycka nått allmänt om steviasocker till Stevia Vital med den tron att man är med i utlottningen.

Så nu påminner jag nytillkomna läsare och bakare att provar du bakery+ och vill vara med i utlottning av min bakbok eller brödbok så finns det ännu chans kvar att hinna maila in en kort recension av sockret till info@steviavital.se och delta.
1/12 dras en vinnare och vinnaren väljer vilken bok som önskas.

 

 

2 kommentarer

 1. När jag bakar med ditt socker tycker jag att smaken i bakverken framträder bättre. Har man i kakao till exempel, så blir kakaosmaken intensivare, vilket jag märkte när jag åt din tigerkaka. Bakverk bakade med vanligt socker blir bara väldigt söta.
  Jag har precis ätit av din kanellängd – och, oj så mycket god smak det var i den och all den rika fyllningen gjorde den så saftig!

  Det kanske är lite för tidigt, nu när din andra bakbok ännu inte hunnit komma ut – men jag undrar ändå om du har några planer på en tredje?
  Det skulle vara så roligt med en bakbok för årets speciella dagar, såsom kladdkakans dag m fl.

  Har du förresten läst dagens Metro?
  Om inte så bifogar jag en insändare som fick mig att skratta. Jag vet inte om han menar allvar eller inte. Det låter i alla fall som LCHF:

  DAGENS SPARTIPS
  Smör är en onödig utgift. Talgbollar innehåller 85% fett, sex stycken för 10 kronor motsvarar 1.2 kilo smör.
  Mikra på medelvärme 2-3 minuter. Sila och smaksätt med havssalt och olja. Låt stelna i kylen.
  ANDERS BRYVALD

  • ha ha ha! jadu, hade det varit 1/4 så… men det är kanske sant… :/

   Jag hoppas att få komma ut med fler böcker, men ingen just nu i faggorna.
   men vad glad jag blir att du vill detta!

   ang sockret så upplever vi det så också att alla smaker blir mer framträdande när inte det söta tar över eller bismaker.

   varm kram från Mariann

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*