3 kommentarer

  1. Fyndigt och smart! Och sant inte minst. Även självklart. Smör känns bra.
    Men min uppväxt med margarin på smörgåsarna samt det ständiga snacket om att smör är farligt har påverkat mig djupt. Nu för tiden äter jag aldrig margariner men ibland kan jag känna hur en gammal rädsla kommer upp, rädslan för det mättade fettet. Inte för att jag tar den känslan på allvar, jag vet bättre nu. Men jag märker vilken massiv kraft den påverkan har som jag var utsatt för i min barndom.

    • jag är också uppvuxen på margarin och det allra värsta är ju att jag gjorde likadant med mina ungar…. 🙁
      men alla tre äter smör nu iaf 😀

  2. Ja, vi gör alla våra misstag. Jag var vegetarian i 40 år!!!!! Skrev kokbok, hade kurser och höll på. Det var sant för mig då. Man gör ju sitt bästa jämt och så blir vi klokare med åren. Du gav ju dina barn margarin för att du ansåg att det var bäst. Eller hur? Gör vi inga misstag så kommer vi ju heller inte framåt här i livet. Men visst kan jag känna att det är svårt att ha ätit fel under så många år. Suck. Surt äpple att bita i!!!!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*