Vansinnet slutar aldrig… nyckelhålsmonopolet

SvD som måste vara en Sveriges bästa tidningar vad gäller klarsynthet i alla fall 😉
Skriver idag om Valios märkning av Smetana som jag skrev om och fotade härförleden och blev så glad för, nu är det förbjudet att använda LCHF och ett hjärta… men nyckelhålsmärkningen den är ok, den som gör oss alla sjuka!!??

Ja, säg den lycka som varar för alltid…

 

 

 

 

5 kommentarer

 1. Ja herrejösses. Jag läste om det där och höll på att gå upp i limningen. Vad maktlös man känner sig. SLV sitter där och bara bestämmer åt oss, precis som vi inte kan tänka själva. Sånt där gör mig galen.

  Funderade på ett surt mail till SLV men vad gör det för skillnad.

 2. Jaaaa….jag blir så arg!!! Översitteri, jag tycker inte om att andra ska bestämma vad jag tycker eller vad som är nyttigt för mig.

  Jag tyckte det där hjärtat och LCHF var så gulligt och bra för de som inte vet om produkten är LCHFok eller inte. Skulle vara bra att ha sådan märkning på alla produkter som är ok.

  • Hejsan och jättevälkommen hit! 🙂
   jag håller helt med dig, jag önskar också en symbol som faktiskt betyder vad den antyder, bra för hjärthälsan.
   Det andra är ju bara bluff och båg *morr*
   Kram på dig och välkommen hit igen!
   Mariann

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*