7 kommentarer

 1. Jag kan inte annat än hålla med, tack för info, jag köpte en sån på ica, det stod ju likadant på båda paketerna, men trots det blir man lite skeptisk, men nu vet jag
  Hälsn.Siv

 2. Jag har egentligen en liten fråga, om du skriver t.ex att det ska vara 175 grader till en kaka, är det då vanlig ugn eller varmluftsugn, jag tror inte det står någonstans i din bakbok om det vad du använder för ugn, jag har en varmluft så jag måste sänka det isåfall, just nu bakar jag rabarbermuffinsarna då har jag det på 175, får se hur de blir

  • Jag har varmluft, det har missats i boken.:(
   jag är inte van bakbokskrivare och tyvärr så tänkte inte någon på Bonnier på det heller…
   men det verkar som det går bra med dessa grader i vilken ugn som helst. 🙂

 3. Rabarermuffisarna blev jättegoda, men svåra att få ur pappersformarna, kanske de måste frysas innan och ta bort dom medans de är frysta, eller har pappersformarna blivit av sämre kvalitet

  • jag tycker det alltid fastnar i formarna 🙁 möjligt att formarna är sämre eller så är våra degar sämre, vet inte faktiskt.

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*