Våffeldagen har firats även här i Anderssons hus

 

Har ni gräddat våfflor idag?

Här gräddades en bunt våfflor enligt bakbokens recept  och mumsades med en liten kopp kaffe till

mumsfilibabba det!

 

 

 

 

 

Nix, dessa har jag inte klippt och skurit för att vara supersnygga som i bakboken 😉

 

 

11 kommentarer

 1. Gjorde våfflor igår ur din bakbok och de blev jättegoda. Men jag måste ha en konstig storlek på mitt våffeljärn för inte blev det 10 st utan många, många fler. Så nu har jag frukost för hela veckan klar!

 2. Okej, så man måste köpa boken då (det kan jag förstå…). Då får jag vänta tills nästa gång jag är i Sverige (till julen)! Men du kommer inte att ta bort de recept som finns på bloggen, hoppas jag?? Har precis varit i Sverige och köpte med mig massor av kokosnötsmjöl (Aman Prana) och ser framemot att börja testa alla dina recept.
  Ha det bra!!
  Kram Weronika

   • Okej, då förstår jag! Tråkigt, men hoppas att din bok säljer bra! Kommer definitivt köpa den nästa gång jag åker till Sverige. 🙂

    • Tack!
     Ja den verkar sälja väldigt bra då den fortfarande ligger på topplistan mat&dryck böcker på Bokus. Legat där i 3 månader snart 😀

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*