Vad åt Mosley i sin ”köttdiet” egentligen?

kött o fettJag fick uppfattningen att han skulle leva på kött, dvs bara kött. Nu kunde man skymta lite av varje på hans tallrik…

De snuddade inte ens vid kolhydraterna,  inte heller omega 6 som är en stor markör för inflammationer ( hjärt/kärlsjukdomarna). Inte heller ställdes frågan ”hur är djuren uppfödda?” vilket betyder mkt för näringshalten och inte minst omega 6 och omega 3 fördelningen.

Mosley pudlade ju om det mättade fettet och här fick han ju inte lite om det, ändå ringlades det ”fett” över skinka osv,  och filmsekvenserna tyckte jag andades ”fett är farligt”.

Undra när Mosley ska förstå nått på riktigt?

Sedan nämnde Dyring något om resistent stärkelse!, Var det någon som fick med sig VAD hon sa? Skulle ämnet behandlas nsäta gång tillsammans med djurhållning?

5 kommentarer

  1. Hej var det fet som ringlades över skinkan trodde det var honung eller sirap. Helt rätt de frågor du ställer dig det sägs ju inte hur folk äter för övrigt även när det forskas på cancer. En väninna till mig matas med näringsdryck som är rena godiset men ska akta sig för kött. Jag säger släng det och ät riktig mat hon har aptit så det är inte problemet.

  2. det jag tyckte var konstigt var att med allt kött han åt, så åt han massa friterade kolhydrater som potatis lökringar osv. och stora portioner a la usa. och sen säja att bara köttet orsakat viktökning och blodtrycks höjning. låt märkas att blodtrycket togs efter att han skrämts upp på vågen”det farliga bukfettet har ökat etc”!

  3. Hej!
    Jag tänkte på när de gjorde baconet så pratades det om salt och rökningen men inget om att de hade på socker i blandningen.

    Hon sa att fick man gå in och läsa om resistent stärkelse på hemsidan.

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*