Utlottning av min bakbok under feb månad

Nu kommer jag ha utlottning av min bakbok Baka med LCHF

Jag hoppas ni som redan har bakboken önskar att kunna få ge bort en bok till bättre behövande eller behöver två!

Så för att delta i min utlottning av 5 böcker (signerade förstås) önskar jag av er att ni recenserar min bakbok Baka med LCHFBokus och/eller Adlibris mellan den 1/2-29/2.

Hur lång respektive kort ni väljer att göra recensionen spelar ingen roll.  Väljer ni att göra det på både Bokus och Adlibris så deltar man med två lotter, annars en. När ni gjort recensionen så mailar ni mig på kontakt@mariannslchf.se med kopia av recensionen+ namn och berättar vart ni lagt den.

Jag gör små lappar med ert recensionsnamn och en eller två lotter beroende på om ni recenserat boken på en eller två ställen. Den 1/3 drar jag lott och kommer redovisa här på bloggen vilka 5 som haft lyckan att bli dragna. Foto på dragningen kommer visas. Mail skickas också ut till de fem lyckliga.

Jag kommer inte ta hänsyn till vad som skrivs, så var ärliga 😉 Men får ni snabbt en favoritkaka i boken är ju det kul att få veta.

Ps. man kan se detta som en gåva till alla som bokat boken så tidigt och fått vänta länge och nu då får denna möjlighet under de kommande veckorna. Blir det många som deltar kanske jag ökar till 8-10 böcker. ds

 

44 kommentarer

  • Hejsan!
   Det är därför jag låter utlottningen vara hela februari och jag drar lott först 1/3. Då bör man hunnit bläddra i den och bakat något.
   jag själv ser rätt snabbt på en kok/bakbok om den blir användbar eller inte, kanske inte andra gör det?
   Kram Mariann

 1. Men nääääär kommer boken. Jag köpte den för länge sedan på bokus…. innan erbjudandet om lägre pris dök upp. Fick sen nån vecka senare mail om att boken inte fanns ute än och att den skulle dröja några veckor. Jag längtar!! Är den på G nu?
  Tar en semla så länge……
  Kram Anna

  • jag förstår vad du menar, men nu blev det så här, att de som nu bokat boken för länge sedan får denna gåva/möjlighet att prova boken i några veckor och göra en recension och sedan kunna vinna en bok till, till någon annan behövande eller om man vill ha två böcker, en till sommarstugan kanske?
   Det blir säkert en utlottning till framöver. Men nu blev det så här, då jag önskar recensioner från de som kan, orkar och vill
   Kram Mariann

 2. Jag lämnade en recension även om jag inte har boken, ännu! Du har ju så frikostigt bidragit med flera av dina recept på både Facebook och här i din blogg!! Jag har bakat massor av dem och det är alltid goda små skapelser. Semlorna nu senast var underbara, alla åt och undrade varför jag gjort så få . De tbetyder bara en sak… det är goda som attans !

 3. Jag kommer garanterat ge recension både både på Bokus och Adlibris. Jag vill jätte gärna ha en bok att ge bort. Perfekt!!! Jag skulle ge den till min mamma som skulle behöva få upp ögonen för det här samt att jag och min son gärna skulle vilja komma på fika lite oftare om dessa bakverk väntade på oss. 😉

 4. Hej Mariann! Har lite smått panik nu då boken inte kommit än och jag har barnkalas på söndag och inget recept på tårtbotten!!! Håll alla tummar och tår för att den hinner komma innan helgen! :S
  Finns det recept på småkakor, typ drömmar och sånt oxå? Ser verkligen fram emot denna bok! 😀
  Och självklart skriver jag recension så fort jag kan! 🙂 Kram Veronica

  • Ingen brådska med recension, det räcker den siste februari 😉
   Om du inte hinenr få boken kan du maila mig på kontakt@mariannslchf.se så ska jag ge dig det 🙂

   inga drömmar i den meningen då drömmar smälter helt fantastiskt i munnen pga potatismjöl…
   men väl andra godingar så som choklad/Lime/kanelsnurror, mandelbitar (mandelkubb)och roskakorna (syltkakor).
   kan tänka mig att barn kan gilla whoopie pie! Små ”hamburgare” 😉
   men maila mig så fixar jag dig recepten. 🙂
   kram Mariann

 5. Är det ok att baka de receptet ur boken som du har publicerat i bloggen och recensera, eller gills inte det? Känns ju lite knasigt att först köpa, recensera och vinna en bok. För jag behöver verkligen inte två böcker.

  En e-bok vore extra kul däremot, men det kanske kommer som ett resultat av populariteten senare? Hoppas kan jag! 🙂

  • Recencera du som du vill! Det finsn ju en blädder pdf som verkligen illustrerar boken.
   jag kan avslöja att det blir en utlottning till för alla alltså även de som inte har boken 😉 även de böckerna signerade…
   Så du kan ju delta i den?
   Den lär dyka upp runt den 6/2 😀
   Kram Mariann

  • Jaha, men självklart ska jag vara det! Visste inte att det skulle komma en till utlottning. Men jag kanske bakar ett eller flera recept och recensera. Får se om tillfället kommer. 🙂

   • Klart man inte kan veta det, har liksom inte gått ut med den andra utlottningen ännu 😉
    Den kommer…
    Du gör helt som du själv vill. 🙂
    kram Mariann

 6. Igår kväll fick jag mail från Bokus om att boken var skickad =) Så nu kan jag snart komma med en recension! Det ska bli spännande att få hem den äntligen – för som du skrev innan – man bildar sig snabbt en uppfattning om en bak- eller kokbok!

 7. Jättekul tävling, hoppas min bok kommer idag. Den är på G fick jag mail om. Kul om man vinner, då kan man ge bort den istället för en blomma. 🙂

  • Hej!
   Det kan man ju då inte, denna utlottning är för de som bokat bok i evigheter i förväg och väntat tålmodigt och nu får boken.
   De är de jag önskar ska (orkar) recensera den och för det besväret får de delta i en utlottning av en bok till.
   Inte konstigare än så!
   //Mariann

 8. Fantastiska bilder på goda nätverk – Vad mer kan man önska sig och helt enligt Lchf:s hälsosamma direktiv!! Stort grattis till dig för denna inspirerande och färgsprakande bok som jag gärna vill vara med i utlottning av ännu ett exemplar av din fina bok!!!
  Tack – GINA

  • Gina, var har du lagt denna rescension? Bokus och adlibris?
   jag behöver dig på min mail inte i kommentarerna. 🙂
   Kram Mariann

   ps, tack för att du gillar min bok! 😀

 9. Och jag har bakat, chokladsnurror (blev inte riktigt som på bilden men jättegoda), Gräddtårta-jättegod och så förstås semlor eller fastlagsbullar som jag säger. De blev fantastikt goda ! Rekomenderas verkligen !

 10. Hej! Har precis recencerat din bok både på Bokus och Adlibris men nu undrar jag lite om det hinner komma med innan onsdag, då det stod att det ska godkännas och kommer att synas efter några vardagar. Då kanske jag inte hinner vara med i tävlingen i allafall?

  • Jodå det hinner du!! Jag litar på mina läsare! 😀
   maila mig bara så jag får dig där jag har alla andra så ordnar jag sedan lotter, skriv gärna vad du skrev för namn på recensionen.
   kram mariann

 11. Åh vad gullig du är:)) Nu har jag mailat dig!
  Bakboken är helt super, man blir glad bara av att bläddra i den och se alla vackra bilder! Ännu gladare blir man av att smaka de goda bakverken:))
  Ha en härlig helg!
  Kram Margot

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*