Utlottning av boken Baka matbröd med LCHF!

Tänker göra om den utlottning som jag gjorde vid denna tiden förra året för bakboken fast nu med Brödboken.
Det jag vill be er om ni som nu redan har boken Baka matbröd med LCHF och hunnit baka något ur den,
är att göra en kort recension av den på de tre olika internetbokhandlarna
BOKUS och BOKIA och Adlibris

Ni får en lott var för varje recension, dvs skriver du bara på Bokus så blir det en lott, väljer du alla tre deltar du med tre lotter osv.

* När du skrivit din recension mailar du in den till mig och berättar på vilka ställen du lagt dina recension. Vinnarna underättas sedan dels via mail och också på bloggen.

Ju fler recensioner ju fler böcker lottas ut!

Jag kommer dra lott först onsdagen den 13/3 så alla har en månad på sig att baka och få en uppfattning om recepten och hur boken upplevs med bilder osv lär ni se med en gång ;).
Jag kommer givetvis att påminna igen så ingen glömmer av att det pågår denna utlottning.

Några få undrade förra gången varför jag lottade ut samma bok till de som redan uppenbarligen har en…

Jo, min tanke är som så att man kanske vill ha två, en på landet eller man vill ha en och ge bort till bättre behövande, eller en att baka ur och en som aldrig blir kladdig och därför kan tjäna som prydnad i köket 😉 + att de som gjort sig omaket att förboka och därför är tidiga med att baka ska premieras med denna möjlighet att få ett ex till av brödbok eller bakbok.

Men då jag är lyckligt lottad och numera givit ut två böcker så låter jag vinnaren välja om han/hon vill ha brödbok eller bakbok!

* recensioner som inte mailas in till mig kan inte delta.

Lycka till och tack!

 

15 kommentarer

  • Så himmelens trist att det ska ta sån göra lång tid att skicka ut lite böcker…. andra kan ju uppenbarligen göra det 🙁 blir riktigt ledsen av detta och av att inget kunna göra 🙁

 1. För att recensera måste jag ha läst böckerna.
  Har jag läst de, då behöver jag inte vinna de, det blir bara dubletter i bokhyllan. :):):):)

   • Precis min tanke! Önskar bara jag hade tid och ork för sätta mig ner i lugn och ro. Bläddra i boken och testa baka något. Min faster skulle verkligen behöva din nya bakbok. Hon saknade matbröd något enormt när hon provade LCHF och kunde inte hålla sig till LCHF.

    I fredags (förra veckan) så bjöd jag för första gången henne på din choklad- och citronpaj (hittade till min glädje naturella pistagenötter – vilken skillnad!). Kan meddela att hon tyckte den var jättegod och tog två bitar samt fick en att spara.

    Jag lovade henne att ta med matbröd en dag också. Det blir aktuellt först efter mars. Då har jag tid igen.

    Till min glädje har hon dock inte gått tillbaka till margarin. Hon gjorde det först men nu senast så sa hon att det ska vara riktigt smör. Hon har tydligen Bregott. Vet ej vilken sort men allt är bättre än Becel, Lätta osv. Även hon frestades att ta en skvätt grädde i kaffet när jag tog det.

    • Det är så härligt tycker jag när man kan tänka längre bort än sig själv och ge bort en hälsosam bok till ”bättre behövande”, för de finns med garanti runt omkring en, om man bara letar 🙂
     varför inte baka något relativt enkelt, som ex långpannebröden, bara blanda – breda ut – grädda .- klart!

 2. Min bok har heller inte dykt upp än och även idag när jag var in och kollade på min sida hos Bokus står den som olevererad.

  Jag bokade min bok redan den 3 januari! Känns som det inte lönade sig att vara ivrig. 🙁 Har för mig att jag hade samma problem även med förra boken som jag också för-beställde första dagen det gick.

 3. Konstigt att många inte har fått sin bok som har beställt ifrån Bokus och då redan tidigt. Själv bokade jag rätt sent fast hos CDON.

2 trackbacks / pingbacks

 1. Baka LCHF bröd | LCHF för alla - inget krav på att vara superstrikt!
 2. Utlottning av brödboken – påminnelse – Receptlchf

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*