UPPROP! Hur många här av läsarna…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAoch läsarna på facebook skulle vilja kunna köpa BAKERY+ via Bodystor.com?

Jag närde en förhoppning att bodystore.com skulle vilja ta in Bakery+ så man kunde köpa det samtidigt som man ändå köper kokosmjöl, mandelmjöl, vitaminerna  mm mm.

Jag närde en förhoppning att man kunde skapat ett bra och billigt bakpaket-erbjudande, med Bakery+ och lite olika lämpliga mjöl nu inför lanseringen av min 3 bakbok.

Detta ser ut att grusas, då man inte tror det finns någon som vill köpa Bakery+…

Så mitt upprop blir att alla ni som tycker det skulle varit en fördel att kunna köpa Bakery+ via bodystore.com och som kanske är vana att handla där mailar dom och ber dom ta in Bakery+.

Maila gärna bodystore länken går till kontaktformuläret och berätta att du är en som gärna köper Bakery+ via dom.

Tack för hjälpen!

 

26 kommentarer

  • Tror faktiskt många skulle önska det, det är ju ett bra baksocker det bästa enligt många, så vi kan bara hoppas att bodystore förstår det.

  • Skillnaden är faktiskt ganska stor, då det inte finns ett baksocker som är 3 x sötare än socker.
   Detta gör att det räcker att 1-2 msk av bakery+ medans man får ta 0,5 dl som minst av de andra, finns väl egentligen bara en till som lite lätt kan jämföras med bakery+, dock är den mindre söt.
   Problemet för dom som är känsliga för erytritolen uppstår med 0,5 dl eller mer. Detta gör att INGEN GARANTERAT kan uppleva bismak med Bakery+. 🙂

  • Säger detsamma, många handlar ju där och det hade varit perfekt med ”sveriges bästa baksocker” kunde köpas där!!
   Så tummar och tår hålls!

 1. Hej!

  Har nu mejlat Karin på Bodystore och bett dem att de tar in Bakery+ i sitt sortiment och även föreslagit dem att de kunde erbjuda ett bra och billigt bakpaket-erbjudande, med Bakery+ och lite olika lämpliga mjöl nu inför lanseringen av Mariannes 3 bakbok!
  Många bäckar små………

  • Tummar hålles för att de lyssnar, men möjligt att så stora företag ändå inte gör det 🙁
   Men vi ska inte vara negativa, utan hoppas på att detta kunde hända.

 2. Ja, det hade verkligen varit en fördel att handla ”allt” på samma ställe! Ska självklart maila dem! Och hoppas att det gör nytta! Längtar tills din nya bok kommer, du gör så fantastiskt goda recept och är en stor inspirationskälla för att leva ett bättre och mera välmående liv!

  • Varmt tack! Kul att höra att den är efterlängtad min nya bok!

   jag hoppas att bodystore lyssnar på de som nu bemödar sig om att maila in och önska. De trodde ju då ingen hört av sig och efterfrågat rpodukten att ingen ville köpa, så hoppas nu fler visar dem att det finns köpare. 🙂

 3. Toppen! Perfekt att få tag på det bästa sötningsmedlet på samma ställe där jag ändå handlar kokosfett, mandelmjöl och andra LCHF produkter!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*