Stevia Vital skriver i sin pressrelease:
– Väntan har varit lång men nu får SteviaVitals kunder och intressenter äntligen bekräftelse på att företagets naturliga sötningsprodukter med stevia är producerade på ett ekologiskt hållbart sätt, säger Leif Nyrén, VD för Arbolito AB Nordic Stevia i ett uttalande under gårdagen. Certifieringar är kostsamma och utdragna processer som kräver att odlingarna övervakas under en längre tid med noggrann kontroll från utfärdaren och vi trodde nog inte riktigt själva på att det skulle hinna bli klart i år. Nu är vi glada att det äntligen skett säger Leif Nyrén.
Superbra! Även ”Mariannsockret” kommer bli certifierat och håll ögonen öppna på måndag det kanske händer något då… 😉
”Mariannesockret” är det det som du testade fram för några månader sen?
Japp det var färdigtestat här för ett par veckor sedan, nu bör det vara i faggorna för provförsäljning. 🙂
Hoppas du kommer släppa din mix! Jag är först i kö för att köpa denna produkt!!
Ååå vad roligt att höra hoppas nu det kommer motsvara allas förväntningar, här är vi jättenöjda med smaken och att det är drygt. 🙂
Äntligen! Ser fram emot ”Mariann-sockret”
Gulle dig!
jag hoppas och tror att måndag blir releasen!
Kul 🙂
Jaaa 😀
Mariannsocker… Vilket kul ord!
Tänk att baka och läsa ingredienserna, Mariannsocker. *fniss*
Ska bli spännande. Väntar på måndagen nu.
Ha ha ah, jooo, men det heter Bakery+ så det blir det som kommer stå 😉
Fast lite kul är det med Mariannsocker 😉
Kan man ersätta vanligt socker med Mariannsocker utan att utesluta vetemjöl? Hur mycket Mariannsocker ska man ta?
Jadå det går alldeles utmärkt.
Jag tycker att 2 msk Mariannsocker motsvarar 1 dl vanligt socker.
Lycka till!
Kram från Mariann