Citronmandlarna hos LCHF butiken!

Den som gillar smaken av citronkaka han kommer älska dessa citronmandlar!
Jösses dessa var de godaste mandlarna jag smakat på länge… dvs sedan jag kunde äta äkta brända mandlar 😉

Ska ni av olika anledningar handla på LCHF butiken så rekommendrar jag varmt en sådan här ”gottepåse”!
En varning bör få följa med 😉 de är försvinnande goda…

4 kommentarer

  1. Mm… Låter gott! Lite svårt för motivera ett inköp hos LCHF butiken just nu dock. :/ Alltid handlat där men numera hittar jag allt jag vill ha (kokosnötmjöl, mandelmjöl, hasselnötsmjöl, erytritol, erytritol/stevia-blandning, glass sötad med stevia, ketchup sötad med stevia, saft sötad med stevia, fläsksvålar, kokoschips) i mina lokala butiker (CityGross och ICA Maxi).

    Det enda jag inte hittar i butik än är shiratakinudlar (eller shiratakiris), tandkrämen. mandel-/hasselnötssmör, ljus- och mörk choklad sötad med stevia. Vet att mandelsmör från Kung Markatta finns fast den verkar alltid slut eller så tar de inte in den.

    Sugen på göra din citronpaj snart igen! Jag har gjort många av dina recept men jag har nog gjort citronpajen överlägset flest gånger. Väldigt förtjust i din kladdkaka i boken också, den har jag kanske gjort näst flest gånger. 🙂

    • ja jösses, man kan ju inte hadnla bara för å handla mandlarna…Ååå den citronpajen är underbart god, en favvo hos bonnier redakationen blev den 😉
      kram på dej!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*