Socker: Den bittra sanningen

Denna 89 minuter långa föreläsning om Socker: Den bittra sanningen av Robert H Lustig. Den är väl värd att titta på, kanske en regnig dag när inget finns att göra?

Den har skapat en sensation på youtube med hela  856 159 visningar!

SE DEN!
 

2 kommentarer

 1. Tack för en supertrevlig blogg. Har testat ”rostbrödet” som blev jättetrevligt. Mättande och brödlikt vilket är bra när man blir sugen på en hederlig macka. Ser fram mot en kokbok men till dess följer jag med spänning din intressanta blogg.
  Lycka till!
  Mirjanna

  • Hej och varmt välkommen hit! Det värmer mig att du finner bloggen intressant och att du också väntar på min bakbok… det gör jag med ;). har tyvärr inget besked ännu fått i den frågan så tummar bedes fortfarande att hållas 🙂
   När och OM det blir ett positivt besked så blir bloggläsarna de första att få veta det!
   Jag ligger i startgroparna för, Gå!
   Hälsar Mariann

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*