Ingredienser:
500 g fisk, här är det torskryggar i bitar
1 purjolök
2-300 g krossade tomater
50 g smör
salt o peppar
timjan
basilika färsk och torkad
1 dl creme fraiche
Gör så här
Fräs grovt skivad purjolök i smöret, slå på de krossade tomaterna och creme fraiche. Krydda upp och smaka av. Lägg sedan i fiskbitarna och låt dem småputtra i ca 5 minuter. Klart!
Den verkar jättegod! Jag ska prova nån dag, jag har lite svårt för fisk och letar ständigt recept som verkar smarriga för att jag ska kunna ”lära” mig att äta fisk!=))
Ha en underbar helg!
Kram
jag har också haft svårt för fisk, så jag har behövt lära mig det. Viktigt att köpa god fisk har jag märkt, viss fisk smakar verkligen fisk… köp inte östersjötorsk, den smakar just fisk.
Kram Mariann
ps, vore kul å höra om du gör fisksoppan hur du tyckte den var. 🙂
jag har också haft svårt för fisk, så jag har också behövt lära mig. Viktigt att köpa god fisk har jag märkt, viss fisk smakar verkligen fisk… köp inte östersjötorsk, den smakar just fisk.
Kram Mariann
ps, vore kul å höra om du gör fisksoppan hur du tyckte den var. 🙂