Semestern slut…

Vi investerade mitt i semestern i en husbil från 2005 som gått endast 3.400 mil!
Denna lilla ”Moby Dick” (Burstner 951) har tagit oss på lite turer runt i södra Sverige.

Husbil dvs en ombyggd Ford Transit åkte jag i redan 1979-1984 och såg delar av Sverige, Norge och Europa. Allt sedan dess har min dröm varit att ha en riktig husbil, det tog 30 år och nu så har vi en. Vi hyrde en husbil en vecka för ca 15-18 år sedan när barnen var små och med jämna mellanrum har vi besökt husbilsförsäljare och gått in och ut ur massor av husbilar och drömt… tänkt, ja när barnen flyttar hemifrån så kanske… och nu så har ju den sista gjort det så 😀

Nu får vi alltså se om detta är något för oss på riktigt eller…

Här får ni ett axplock ur turerna.

DSC_0710

DSC_0731

DSC_0506

DSC_0516

DSC_0545
Många av våra fricampingar så ut i denna stilen. Vi stod aldrig längre än från kvällen till morgonen, redan kl 8.30 var vi ”on the road again”!

 

4 kommentarer

  1. Hej Marianne
    visst är det underbart att resa runt med ..husbil nu har vi inte hafft så stor husbil utan hafft omgjorda folka bussar..passat oss så bra -80tog den ena bussen oss ner till Agarve kusten där vi tillbringa 3mådader…sen har vi nästan varge sommar gjort en resa till Danmark så där har vi nog utforskat varge cm av landet…nu har vi inte hafft någon bussa på 3år med det har börjat suga i oss så för 1vecka seda har vi börjat leta husbil alltså något liknade du har …det finns mycket att välja på ..drösa in begangnade till salu varge dag på bilfirmorna och blocket..Den ser ut att vara läagom stor eran lilla Ford ”Ha en bra dag”

  2. Vilka härliga bilder du bjuder på, tack!
    Välkommen tillbaka till verkligheten då, trevligt att ha dig tillbaka.
    Grattis till husbilsköpet. Den får ni nog stor glädje av.

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*