Rösta på mitt bakverk och var med i utlottningen av 1 bakbok!

DU bloggläsare som nominerade mig till Vaniljimportens tävling kan nu snart rösta på mitt bakverk i Vaniljimportens tävling om bästa recept!
När du följer och röstar via vaniljimportens mail till alla som nominerade mig så deltar du samtidigt i en utlottning av min bakbok, Baka med LCHF

Är du en läsare av Vaniljimportens nyhetsbrev så är du väldigt välkommen att rösta på mitt bidrag också och delta i samma utlottning av min bok.

Dragningen av vinnaren av boken blir när röstningen är slut 24.00 den 18/2.
Självklart är boken signerad. 😀

Nu hoppas jag alla som nominerade mig också röstar på mitt lchf bakrecept. Receptet hittar ni här:
Kokos- och svartvinbär tarteletter

12 kommentarer

 1. Jag tycker du är duktig, njut av din självklara beröm nu! jag fick betala 219kr för din bok i lokala bokhandeln i min stad.Ska nog be sonen köpa de resterande böckerna (presenter) genom nätet. Drömmer om att när vi ska göra den där kryssningen i april till Åbo så ska DINA bakverk finnas i LCHF-meny, så att man kan iaf köpa o provsmaka! Har du tänkt följa med förresten? Skulle vara kul.

  • Ååå det hade varit fint att följa med, men inte denna gången. Synd att man bor på andra sidan av Sverige 😉
   Stor varm kram och visa boken för folk på båten så kanske man kan få bakverk nsäta gång man åker!
   Kram mariann

 2. Har fått boken!!! Vad fin den är! Vill baka allihopa NU. Men vem skall äta allt? ; ) Får väl hejda mig och göra en mumsig kaka i taget ; ) Tack för att du gjort en så fin bok. Skall visa den för alla som vill se ( och kanske även de för som inte vill)

 3. Jag har röstat på dig tidigare men nu när jag skulle rösta på ditt recept så blir jag inte klok på hur jag gör. Har klickat på en massa länkar men det verkar inte vara så man röstar och inte ser jag någonstans heller hur man ska göra. Eller är det bara jag som inte läser ordentligt.

  Älskar din bakbok, by the way, som kom idag. Ska lägga in recension så jag kan vara med och tävla om ett signerat ex. Lämnade ett mess till dig på FB. 🙂

  • Hejsan!
   Det är lite dålig info kan ajg tycka på vaniljimporten, men det är så at tman kommer maila dig när det blir dags och ingen blir då mer tacksam än jag om du då orkar rösta på mig! Vore så roligt om ett LCHF recept fick vinna!
   Jag lottar ju även här ut en bok och är det många som röstar kan jag säkert lotta ut fler.
   Så vänta å ha koll på din mail så komemr det här inom några dagar eller så. kanske tom först den 13 feb.. jag vet inte.
   Kram från Mariann

 4. Orkar rösta?!?! Jag har snurrat runt på sidan som en vansinnig för att kunna rösta. 🙂 Trodde jag blivit senil. Men nu vet jag och ska börja kolla alla mina e-mailadresser i stället. Sen blir det recensioner på Bokus och Adlibris.

  Håller tummarna att det blir du som vinner. Kul att du gillade min recension på FB. 🙂

  • 😀
   Gillar skarpt recensionen!! 🙂
   Gillar också att ni orkar hålla koll på mail och bemöda er med å rösta!!
   kan nog inte säga hur kul det skulle vara å vinna med ett lchf recept!!
   Kram igen och godkväll

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*