Recept.nu

ok, nu blir man smått fnittrig av upphetsning…

man ramlar in på recept.nu för skoj skull och vad finner man?

Jo, min bakbok lyfts fram och med ganska många recept…

Att se sin bok där bland alla kända kockar är väldeliga overkligt. Smått galet på något märkligt sätt. Man tror liksom inte det är jag, men man ser ju att det är jag, ja jösses vad händer?
Bara för man uppfinner superbakverk blir det så här!!?? Hur kunde det gå till att just jag skulle få göra denna uppfinning?
Att ingen annan gjort detta tidigare är för mig en stor gåta…

ja nu så är då alla här välkomna in där och kika och se hur fint recept.nu gör av min bok och mina recept, det går att klicka sig en del framåt.
man får börja med att scrolla ner…

Härlig helg önskas alla och baka lungt!

ps. Bilden visar mina Whoopie pie, dessa är ett recept som inspirerats av ett amerikanskt och jag hade aldrig sett dessa kakor här i Sverige, när jag la in dem i bakbokens manus i mars/april. I april/maj står Leila och bakar dem i Frankrike, jag hann inte före men vi gjorde dem ca samtidigt, KUL! Dock gör hon dem fulla med socker o vetemjöl, jag gör mina till MAT! ds.

 

21 kommentarer

    • Hejsan!
      De går att byta ut egenmalda mandlar mot köpemjöl, men smaken blir lite lidande. Egna malda mandlar smakar mer än mjölet och ex mandelmassa där man verkligen vill ha smaken av mandel kan jag tycka man ska mala själv.
      Kram Mariann

      • Tack – måste bara säga att boken är helt fantastisk. Både innehåll och form, fantastiska bilder! Det här är precis vad som fattats bland LCHF-böckerna.
        Ska sätta igång och baka mazariner nu.

        Ska du inte skriva en bok om matlagning och matbröd med kokosmjöl?

        • ååå vad roligt att just nu idag få den kommentaren, att sådan bok fattas bland lchf-böckerna!! Värmde gott!
          vad framtiden har i sitt sköte står skrivet i stjärnorna. Men jag har massor av idéer 😉
          Något kommer nog, då boken verkar ”spruta ut”, enligt Bonnier. 😀 jag väljer att säga ”går åt som smör i solsken”
          Kram på dej
          Mariann

          • Ja den syns väldigt mkt! 😀
            För mig är det väldigt glädjande då jag hoppas fler och fler kan börja baka hälsosamt även bland ”andra” 😉
            Jodå visst har jag en jättegod matpajbotten 🙂 dock inte min uppfinning 😉

  1. Tänk Mariann, du har ju en ”kändisblogg” nu. *fniss*
    Jag var inte med riktigt från början men tycker det är så roligt att följa dig.

    Vet att min bok är på väg för den är skickad. Vill ju hellre ha boken att kika i när jag gör semlorna. 😉

    Jag ska baka mer av dina bakverk men måste igen säja att Citron och chokladpajen är en dunderhit här hemma. Den återkommer jag gärna till.

    • Jooo den är försvinnande god den… borde nästan få komma i bokform i uppföljaren så god är den, får nog tänka på den när det blir dags…
      kändisblogg… hmmm… känns märkligt hur som

  2. Jag fick hem din bok igår.
    Bakade mazariner i morse, blev jättegoda.
    Sen gjorde jag pannkakorna.
    Underbart tänkte jag när jag läste receptet, ingen husk.
    Stort tack för det receptet.
    Blev glatt överraskad när man kunde vända dem utan problem, man kunde tom. rulla ihop dem :))
    De godaste jag smakat hittills.
    Ska prova flera recept den närmaste tiden
    Imorgon blir det semlor som jag ska bjuda mina barn med familjer på.
    Tack än en gång för att du gjorde denna bok.

    • Hejsan!
      tack för din feedback på några recept! 🙂
      Glöm inte att du kan (om du vill) recensera boken på bokus och adlibris och delta i min utlottning av en bok till. Kanske till någon du känner eller bara vill ha en ny att ta fram när denna blivit kladdig 😉
      Hoppas du sett det inlägget om utlottningen. 🙂
      Kommer annars att påminna här fram i veckan igen om detta. 🙂
      Stor vamr kram och tack än en gång för att du delgav mig din upplevelse av recepten hitintills
      Mariann

  3. Jag har en fråga angående varför du anväder sötrix-flor och sukrin och inte sukrin och vad skillnaden mellan sötrix.flor, stevia och sukrin är. gör det stor skillnad när man bakar vilket av dessa tre sötningsmedel man använder? Hannah

    • Sukrin,sötrix och sötin är alla Erythritol. Vilket an använder spelar ignen roll
      Stevia är något annat och det bästa är att dosera som jag gör i mina recept, 3 msk erythritol och 1/4 krm stevia, då blir sötman bäst och inga bismaker känns.
      Kram från Mariann

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*