Prishöjning på G på kokosnötsmjölet

För alla oss som älskar kokosnötsmjölet, vi kanske ska bunkra lite?
Importören flaggar för prishöjning och då kokosnötsmjölet ju har en bra hållbarhet också, så kanske det finns fler som vill veta om det och som kanske ändå är på gång att handla det och vill passa på att köpa på sig ett par extra påsar.

Jag blev nämligen lite orolig för jag  trodde det var brist på mjölet på nätet och slängde iväg ett mail till LCHF butiken och fick klart för att ingen brist råder där  i alla fall. 😀

LCHF butiken har  massor med mjöl inne just nu!

 

 

 

6 kommentarer

 1. hej! eftersom jag kommr komma pa blixtvisit till sverige nagra dagar i november hade jag tankt att lagra med lite lchf- produkter jag inte hittar i italien, kan man kopa kokosmjol och kokosolja i ”vanliga” butiker i sverige? jag kommer vara i stockholms trakten…Tack for intressant blogg! Carol

  • Kokosolja/Kokossmör kan du nog hitta på vissa butiker och hälsokostaffärer. Se bara upp för silverpaktetet från Unilever!

   Kokosnötmjöl ska tydligen finnas på vissa hälsokostaffärer men annars på Internet.

   Kolla på http://www.nyform.se/ som står för importen av kokosnötmjöl. De har nog en lista över återförsäljare. Titta i Stockholmsområdet.

  • Hejsan!
   jag kan tro att du hittar det i stora välsorterade hälsokostaffärer, kan en idé vara att maila några affärer före så du vet? Lite synd och lägga tid på och sedan inte hitta det.
   Kram och hoppas du finner det du vill ha
   Mariann

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*