Paolo Roberto igång igen…

nu om 5:2… pastan måste göra honom ganska trög och otrevlig eller? Gott att jag inte fick honom tilll bordet på senaste Bonnier middagen…

18 kommentarer

 1. Med inspiration av Signor Pasta: Du som provat så många varianter av mjölersättning, har du provat att göra egen pasta? Mina barn vill så gärna ha pasta och jag funderar på att prova att göra egen till dem, i första hand tänkte jag på dinkelmjöl som ett något vettigare spannmålsalternativ men går det att få konsistensen med kokosmjöl tro för det vore ju ännu bättre..?

 2. Hej Mariann!!
  Har läst massa här i bloggen men inte kommenterat så det stör. Mycket kul och nyttigt men nu blev jag riktigt arg.
  ”Det är bara tjocka tanter som håller på med det”. VA!

  Han är mer än lovligt idiotisk och …. Ja, vad säjer man.

  Tur att du slapp sitta bredvid honom. 😉

 3. Ja vad ska man säga… Han tycker att LCHF’are blir rabiata och enkelspåriga, vad är då han?? Men pastan är ju hans heliga mat, låt honom hållas. Vi andra vet ju att vi har rätt 😉

 4. Han är en fördomsfull kille den där Paolo! Jag ÄR förvisso en tjock en tant, men min dotter på 21 o hennes väninna är varken tjocka eller tanter… Inte väninnans sambo heller, där var inte ens könet rätt… Ja du får tacka din lyckliga stjärna att du slapp honom till bordet!!!

 5. Värst var väl i sommras när han var vikarie på nyhetsmorgon och hade sina föräldrar som gäster. Mamman skulle laga mat och 20% av programtiden gick till att tala om hur bra pasta var. Paolo frågade sin pappa säkert 10ggr vad han tyckte om personer som inte åt pasta, om personer som tyckte pasta var onyttigt och hur hans liv skulle vara utan pasta….Pappan svarade som förväntat att de som inte åt pasta var korkade och ett liv utan pasta var inget liv värt att leva…då kunde han lika gärna lägga sig ner och dö. Jag funderade många gånger på om hela programmet var sponsrat av pasta tillverkare. Att han fick tillåtelse av TV4 att köra sitt race är för mig en gåta.

 6. Ja, det var riktigt kul. Person efter person på redaktionen visade sig äta och tycka om mat som Paolo Roberto är emot. Hans levebröd är väl till en del pasta och dessutom är han italienare så han verkar ha identifierat sig med den arma pastan!

 7. Den slags oppførsel kan jo bare slå tilbake på ham selv. Det mest effektive våpenet mot hyperaktive bøller som er store i kjeften, er å overse dem.

 8. Det är nog inte bara pastan som gjort honom trögtänkt utan även boxningen och inte att förglömma den machokultur han kommer från! Synd bara att han får gapa och hålla på som han gör …

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*