Nya bakboken anländer nu

9789140116_Kakor_och_desserter_med_LCHF_3D_mindretill alla er som beställt. Jag har förstått att den började anlända redan i slutet på förra veckan och att den går ut i en strid ström nu.

Detta gör ju att nu så börjas det bakas och läsas i den. Jag skulle bli jätte tacksam om ni som finner märkligheter eller rena stavfel och andra tryckfel kommer till mig med dom.
Kontakta mig via kontaktformuläret eller i en kommentar här.

Alltid bra att kunna rätta till fel i nästa tryckning!

Sedan vore det ju också givetvis kul att höra vad ni tycker om den!
Om ni uppskattar recepten osv, och framförallt bakar ni och hur tycker ni det blir och smakar!

Stor varm kram till er alla och också en trevlig helg vill jag redan nu passa på att önska  er!

8 kommentarer

 1. Jag har precis lånat din Baka matbröd och har din första bok. Jag undrar i kakboken bakar du mest med kokosnötmjöl och i bakboken använder du mestadels mandelmjöl. För mig känns det naturligt att göra tvärtom. Men har du sett fördelar med att använda mjölerna så?
  Jag har inte riktigt fått grepp om att baka LCHF, det blir lite si och så med bakverken av bägge sorter. Men övning ger färdighet.

  • I kakboken blev det naturligt mer kokosmjöl då jag precis upptäckte det och det var liksom där allt startade.
   Sedan uppleverajag att bröd bli bättre utan en stor mängd kokosmjöl, men ändå ska bröd innehålla det för att just hålla ner mängden mandelmjöl. Bröd blir allra bäst mer fler sorters mjöl, så upplever jag det iaf. Vill man dra ner ännu mer på mandlemjölet är det bara att byta ut det mot kokosmjöl enligt omvandlingstabellen som finns här på bloggen och som också finns med i nya kakboken. 🙂

 2. Fick boken igår så jag har inte hunnit baka ur den men jag tycker väldigt mycket om den.
  Jag har saknat tårt-recept, det var toppen att så många fanns med.De övriga recepten verkar också smarriga!
  Jag är övertygad om att det här kommer att bli min favorit.
  Tack för det!

 3. Jag har nu haft boken några dagar. Underbar bok! Så fort jag får tid över ska jag baka ur den. Lite synd att den inte är i samma format som de två tidigare bara.

  Hittade faktiskt ett fel, sidan 37. Högerspalten där det står hur man gör. Mandelbotten har tappat en bokstav och blivit mandelotten istället. 😉

  • jag håller med, jag hade önskat samma format men ica ville ha detta, antagligen lite för att skilja sig från de två första…

   tack för informationen om felet på sid 37 TACK!!

 4. Jag gjorde Drottningtårtan igår och bjöd några på den.Läste först då att den ska stå över natten! Vilket medförde att resterna idag var saftigare. Men allt var en test inför påsken, om jag ”vågar” bjuda på en icke socker,mjöl tårta. Och ja det gör jag, den var jättegod! Jag testade även vit chokladmousse från tårtan sidan efter som tillbehör,smaskigt även det.
  Jag kommer nog att göra/testa alla tårtor, pajer och mjuka kakor. Allt ser gott och lyxigt ut och det känns bra ha så mycket att välja mellan när men ska bjuda på något gott! Klara mig utan kaffebröd när jag fikar själv,då blir det någon macka till kaffet från din matbrödsbok!!

  • Ja ofta är det ju mer lyx i tillvaron som vi kan behöva lite variationer på recepten.
   ja jag tycker tårtor blir så saftiga dagen efter att det bästa är att göra dom dagen före och plasta in dem och sedan dekorera vid tillfället för servering!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*