Ny bok på G!!

Nu kan jag äntligen avslöja att jag jobbar hårt (=bakar som en galning) på min tredje bok!!

Denna gången är det Forma Books – ICA Förlaget som vill ge ut en bok med mig maj 2014.

Himmelns kul!
Det var ju just detta förlag som ville ge ut min första bok men var lite sena i vändningarna att Bonnier Fakta han före…

Men nu då Bonnier Fakta drar ner på sin bokproduktion och inte kunde ge ut en bok med mig 2014, så erbjöd jag ICA-förlaget manuset och denna gången var de rappa som bara den!!
Tog en vecka från det jag skickat in förfrågan till ett svar – JA!
(behövdes inget inskickat manus, man visste vad man köpte 😉 )

Så nu kan alla bakare som gillar mina recept få gå i ”väntans tider” igen…

 

 

10 kommentarer

 1. Oj vilken fin tårta, den ser gräddigt god ut. Tänk om äldrevården kunde köpa in din bok, det skulle vara bra för alla gamla med diabetes. Det förekommer att personal har diabetes och det brukar resultera i att dom tar bort grädden på ”osötade” efterrätter. – Man ska ju inte äta fett, sa det vårdbiträdet, som tog bort grädden, det hade ju hans diabetesdoktor sagt!

  • Jaa, tänk om en rik själ kunde donera pengar i form av en bakbok till varje äldreboende i Sverige OCH de då också använde den… VILKET LYFT!!

 2. Var på en festival i helgen. Där sålde man Langos. Har inte ätit en sådan på jättelänge och köpte en för att äta ovanpået. Men smakade också liiiite på brödet. Och Gud så gott! Hur skulle du göra Langos?

  • Ojdå! Dessa blir nog omöjliga… både potatis och vetemjöl/gluten.
   och i det recept jag hittar är det tom vetemjöl special!? dvs extra gluten i 🙁
   Så nej jag vet inte om det går,
   Du får prova och byta ut mot kokosmjöl och fiberhusk till lämplig konsistens och se…

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*