LCHF-varor, var handlar jag dem?

Självklart hittar vi de flesta LCHF-varorna i butiken eller i gårdsbutiken. Jag tänker ju på då först och främst ägg, kött, fisk, grönsaker och mejerierna. Men om vi vill lyxa till tillvaron, vilket vi ju vill ibland och i synnerhet när det kommer till helg, fest, födelsedagar och andra högtider, då måste vi hitta alternativ till det ”traditionella” och tyvärr går ju det inte att hitta i vanliga butiker.

Jag  möter också ofta frågan om var man köper mandelmjöl, kokosnötsmjöl, erythritol ( sukrin, sötrix, sötin9 mm så behovet av att få tag på dessa produkter verkar vara stort.
Jag handlar mina LCHF produkter från LCHF- butiken. Då är jag säker på att jag får bra varor utan ”mös och bös” i och att det är supertrevlig service och snabb leverans gör ju inte saken sämre. Annars kan man ju fråga sin lokala hälsokostbutik om de tar in varorna man söker.

 

Kunde också notera här förleden att även kostdoktorn gillar LCHF-butiken.


5 kommentarer

 1. Hej igen!
  Trevligt med alla matnyttiga tips. Har prövat en del av dina rätter och det känns så roligt med nya tips och idéer. Spännande också med allt som finns att handla på LCHF-butiken. Ska testa den! Har för mig att du använde något som redning, vad var det och finns det på LCHF-butiken? När det gäller rödvin så finns det ju ännu bättre naturliga ekologiska alternativ att hitta idag, fler och fler faktiskt. Urvalet börjar bli riktigt stort.
  Mirjanna 🙂

  • Hej igen Mirjanna! 🙂
   Roligt att du finner bloggen bra och matnyttig 🙂 Precis vad jag önskar den ska vara.
   jag använder redix ibland och det har jag köpt på LCHF-butiken. Här har du en länk
   http://lchfbutiken.noxshop.se?item_id=139
   Funkar jätte bra till både kalla och varma rätter. Man får ha lite tålamod bara, det tar bortemot 5 minuter innan man märker att det tjocknar. Så ta inte för mycket.
   //Mariann

 2. Följer din blogg och tycker om dina recept! Nu undrar jag bara vad är det för bakverk du har på dagens bild….ser jättegott ut!

  • Det är mina prov mazariner och whoopie pie!
   jag när ju en förhoppning om att få ge ut en bakbok, därför finns inte dessa recept att tillgå ännu. Jag hoppas få besked i veckan om boken. Blir det ett ”bakslag” dvs ett nej så kommer det lite recept då och då här på bloggen. Blir det ett Ja, får jag sätta i gång med ett bak slag 😉
   Kram och ett jätte tack för att du följer bloggen och finner den bra!
   Mariann

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*