Jag är lite alá Kajsa Varg, ”man tager vad man haver” typ. Så när jag hade glömt att lägga kycklingen i marinad, blev det en gryta på vad huset kunde bjuda på. Den blev Indien inspirerad. Detta kallar jag äkta Snabbmat!
2 kycklingfiléer i strimlor/mindre bitar, Bosarps
40 g smör
2,5 dl kokosmjölk (med lite kolhydrater)
2-3 dl frysta sommargrönsaker (maken äter morötterna)
Kryddor:
Några stänk Garam Masala
pudra över lite extra ingefära och torkad koriander
salt och vit/svart peppar och några ”dofter” vitlökspulver.
Fräs kyckling i smör och krydda, häll på kokosmjölken och blanda runt, häll sedan över grönsakerna och låt puttra 5 minuter. Skär ner lite bladgrönt och en bit gurka.
Alltid gott med något kallt krispigt!
Njut!
Skriv en kommentar