Kullamust!

Måste få uppmärksamma er på denna supergoda äpplemust från KULLABYGDENS MUSTERI, helt ÄKTA VARA!
Äpplemusten endast 7,4 kolhydrater!
Man skriver så här om sin must:
Grunden är 100 % ren äppelmust från svenska äpplen som kallpressats. Några har också smaksatts med naturliga fruktjuicer, till exempel körsbär, päron och jordgubbar, och varsamt kryddats med bland annat kanel, kardemumma och ingefära och kardemumma. All must är dessutom helt alkoholfri.

Man kan gott (om man tål det) unna sig ett glas sådan lyxvara om man hittar den.
Vi hittade dessa på Coop.

3 kommentarer

 1. Hur är den i smaken? Är den lämplig som måltidsdryck eller är den för söt i smakern för det?
  Tänkte mest som en festligt, alkoholfritt alternativ vid tillfällen då man av olika anledningar inte kan ta ett glas vin.

  Du kanske rent av har lite koll på de alkoholfria alternativ som finns på t ex systemet, vad man ev. kan dricka då och då? Funderar lite på de drycker som heter Saxhyttegubbens blåbär och Tranaholms kråkbär. De verkar vara bland de bättre alhoholfria alternativen.

  • jag har noll koll på de drycker du nämner på systemet, men ska kolla upp dem kolhydrtsmässigt vid tillfälle, för det är som du säger trevligt ibland att kunna ta något annat än vatten o citron vid festliga tilfällen när man inte vill ta vin..
   Jag skulle säga ang kullamsut att de är inte söta ett dugg. Ibland kunde man få en äpplemust som är så söt att det liskom svider i halsen eller blir starkt. Dessa är milda och goda, precis sim de ska vara tycker ajg. Har dock bara testat två av smakerna ännu. Den rena ääpplen var godast. Testat äpple o jordgubb också, helt ok, men jag gillar äpple bättre.

   • Tack för svar! Då ska jag nog testa en sådan vid tillfälle. Hoppas en hel del på att bli gravid igen till hösten och det kan ju vara trevligt att få variera sig lite till fest som sagt, inte bara bubbelvatten. Det är ju ändå inte varje helg som man skulle ta ett glas. Och det där med alkoholfria viner har jag inte gillat vid tidigare graviditeter, förutom mousserande alkoholfria viner och de är ju rätt söta av sig. Inget low-carb alls…

    Tänker att den här musten borde funka att göra som en varm dryck till vintern – lite som varm cider eller glögg.

    Enligt systemets hemsida har Kråkbärsdrycken en sockerhalt på 34g/l och blåbär har 55g/l. Den med kråkbär verkar vara tillfällig vara/begränsad upplaga.

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*