Kokosnötsmjöl i Finland?

aman pranaGör här en efterlysning om någon här vet hur/var man kan få tag på Aman Pranas mjöl i Finland?
Berätta gärna här i kommentarern och finns det köplänk länka gärna även den!

 

5 kommentarer

  1. Jag har bett en finländsk nät butik ta in det och det gjorde de i början av året. Nu hittar jag inte adressen när jag inte är vid en dator men något med raw2 hette den.

  2. På tal om kokosmjöl så har jag en liten fråga 🙂 Jag äter inte enligt LCHF, men gärna GI, och jag undrar om det är möjligt för mig att bara använda kokosmjöl istället för att kombinera mandel- och kokosmjöl? För att minska fettnivån, eftersom jag inte är ute efter så höga fetthalter och inte heller behöver ha minimalt med kolhydrater 🙂
    M.v.h.

    • jadå, det går fint det, du finner en omvandlingstabell på bloggen så kan du se hur du ska tänka när du tar bort mandelmjölet. 🙂
      Lycka till!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*