Kokosdiskmedel och schampotvålar!

10915267_10152953143072383_8713723703081509895_nDevaz.se som jag skrivit om förut när det gällde hallonfröolja, oljan som har solfaktorskyddet 28-50, har nu tagit fram ett diskmedel (funkar som rengöring också)  av förtvålad kokos 😀
Bloggläsare som följt mig här under åren vet att jag är noga med vad jag kletar på mig och stoppar i mig 😉

Jag och maken har ju använt schampotvålar också under flera år och nu noterade jag att även Devaz kommit ut med sånna!
Men det är väl ändå diskmedlet jag är mest överraskad över, vilka goa händer man får!
Visst löddrar det inte massor, det ger lödder med en gång, sedan lägger det sig och vattnet blir ”grumligt” men det löser fett (är det något en lchf´ares disk är så är det väl fet 😉  ) jättebra och inget gift lägger sig i kastrullerna eller i sugs upp av mina händer.

Måste också nämna den goa salttvålen, den som är rund på bilden, den peelar gott på kroppen kan meddelas.

Ja, jag är nöjd med alla deras nya produkter!
ps. och glöm inte skaffa hallonfröoljan inför sommarens sol!
och jag har själv köpt produkterna, blev sponsrad med en enda schampotvål 😉

4 kommentarer

  1. Spännande! Jag ska beställa en del grejer därifrån och har funderat även på salttvålen. Tror jag ska testa! 🙂 just nu verkar mycket hos Devaz vara slutsålt, så får avvakta tills allt jag vill ha finns i lager 🙂

    Apropå hallonfröolja som solskydd, är det bara att smörja in ett par droppar i ansiktet eller måste man ha rikligt med olja?

    • Ett par droppar räcker faktiskt, men den är ju inte vatenfast, så man får ju göra det några gånger om dagen. Man får ju känna efter lite liksom.

    • Jag upplever att schampotvålen är lite som balsam metoden, mitt hår lockar sig bättre. 🙂
      men om det är det 100 ska jag låta vara osagt.

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*