Katten Marwin sjuk

MarwinI går fick vi åka akut till Djursjukhuset i Borås med den granna katten Marwin, han har i två dagar varit obalanserad i bakbenen, snubblat och vält med bakdelen. Vi befarar att det är HCM en ärftlig hjärtsjukdom. Han blev inlagd över natten och idag ska man gå vidare med prover.
Så här är inget roligt alls just nu, endast en nervös väntan.

Vår förhoppning är att vi kom tidigt att han kanske kan medicineras och få leva några goda år till, han är ju bara 4,5 år gammal ju!

Känner mig både arg och ledsen, dumma djur varför bli sjuka! Man ska aldrig ha djur… blir bara så stor sorg och tomhet efter dom…

redan tomt här med bara en katt…

Ok, får inte måla fan på väggen… men tungt är det…

kram på er och ni som har djur krama dom extra idag!

 

11 kommentarer

 1. Mitt hjärta är med dig.
  Åhhhh.
  Det gör SÅÅÅÅ ont när ens djur inte mår prima.
  Jag håller tummarna så det knakar!
  Jag önskar dig all styrka att klara detta bra.
  Min katt dog för 2 år sedan.
  Det det gör ont men det går.
  En dag i taget.
  Det är så lätt att älska djur.
  Så söt Marwin är!
  Kraaaaam.

  • ja usch 🙁 vår katt Ramses, precis lika stilig och söt och grann som Marwin fick avlivas för ca 4,5 år sedan endast 8 år gammal av ärftlig njursjukdom… känns som en repetition detta 🙁 hoppas verklgien inte detta är slutet för Marwin 🙁
   Marwin kom in i vårt hus strax efter det att Ramses dog så…
   Kram och tack för medkänsla 😀

 2. Vilken otroligt vacker katt!
  Det är alltid lika svårt när man måste leka gud och ta beslut på liv och död. Hoppas veterinären kan ordna till det – han är ju inte gammal alls – så att ni får många till år tillsammans.

 3. Så fin han är … Håller tummarna för att han piggar på sig!
  Ja, det är så sorgligt när ens älsklingar blir sjuka och kanske måste få somna in. Har varit med om det själv några gånger.
  Våra katter har haft turen att få vara friska, men de närmar sig 16 år nu … och det känns vemodigt att se de åldras och de bara sover och sover och veta att snart är det dax … 🙁

 4. Neeeej, det är verkligen ledsamt när ens pälskling blir sjuk. Jag hoppas verkligen att det inte är så allvarligt och att Marwin snart skuttar omkring som vanligt igen!
  Här hålls alla tummar och tassar för honom!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*