Jag, Ulricehamn och Akademibokhandeln

MariannPå torsdag så har Akademibokhandeln i Ulricehamn bjudit in mig till stadens Tjejkväll, med tema Hälsa!

Jag kommer att bjuda på smakbitar av Sockerkaka med kardemummasmak ur boken Kakor och desserter med LCHF och Valnötskubben ur boken Baka matbröd med LCHF. 

Jag kommer svara på frågor angående recepten och hur man bakar enligt LCHF och signera böckerna.

Spännande kväll detta! Kul att få bli inbjuden att visa mina böcker och signera dem för dom som önskar det. 🙂

Välkomna ni som har vägarna förbi!

 

4 kommentarer

  1. Hej! Vad kul med tjejkväll och att du är tillbaka på din fina blogg.Jag ser fram emot många intressanta och inspirerande inlägg.Tack för dina bakböcker!! Hälsningar Annelie

  2. Inte i närheten av Ulricehamn på torsdag kväll. Men jag vill tacka för receptet på Midsommarpaj. Jag bakade den när jag och min käraste firade tre månader tillsammans i förra veckan; vi åt av den varje dag i närmare en vecka, och jag skulle gärna baka den igen, nu när den är slut (ja, jag gillar paj). Och tack för omvandlingstabellerna; dem hade jag nytta av när jag konstaterade att jag inte hade kokosmjöl av rätt sort hemma, och hellre hade socker i än mitt oprövade sötningsmedel.

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*