Hemma igen efter en underbar vecka i Israel

Borta bra men hemma bäst!

så är det väl nästan alltid?

Hur som, efter en mycket lång och mödosam resa för att alls kunna nå flyget till Tel Aviv måndag den 28/11, så lyckade vi ändå komma på flyget. Vilket jag aldrig trodde då stormen rasade som mest under söndag kvällen…

LCHF på resa… det har jag lärt mig mycket om de sista tre åren, det är bara att ladda upp med ägg, ost och smör. Jag hade också förvarnat de två hotellen som vi var inkvarterade på att jag är ”allergisk mot gluten” det verkar vara det bästa att säga och förklara det hela på.

Jag fick alltså mina 4 stekta ägg varje morgon på båda hotellen, servicen var fantastisk på båda ställena, dvs Lake of Galliea och Jerusalem.
Bilden är vår utsikt från hotellrummet i Jerusalem.

Jag har försökt att svara på frågor mm då jag haft möjlighet till dator på hotellen. Men känner att jag ingen överblick har om jag har missat något. Så är det någon läsare som upplever att de inte fått svar och den hjälp som man önskar så skriv gärna i under detta inlägg en kommentar om hur frågan löd. Så ska jag göra mitt bästa att svara.

Stor varm kram till alla!

 

 

2 kommentarer

  1. Välkommen hem!!
    Fantastiskt att det fungerat så bra med maten. Det kan ju annars vara knepigt att åka hemifrån och få maten att funka.

    Jag ska ut och äta julbord på fredag kväll men vet att det blir så bra. Julbordet är ju fest om man äter LCHF.

    • Tack!! 😀 jadu maten är knivig, men det gick super dock var jag väl förberedd 😉 hade släpat med mig smör, kokosfett, korv, gräddost och massa kokta ägg att börja med…

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*