De vita gifterna – Mjölet/gluten i efter 10 hos Malou

Veckans tema är ”de vita gifterna” och i dag är mjölet i fokus. Möt matskribenten Cathrine Schück som blev av med sina svampinfektioner när hon slutade äta mjöl och andra snabba kolhydrater. Stig Begmark, professor, Ulf Kilman, kinesiolog och Anki Sundin, nutritionist diskuterar.
Stig Bengmark säger något mkt om att ALLA bör inte äta gluten… dock nämner han fett, jag hoppas han menar de vegetabiliska oljorna och hittepåfetterna.
SE HÄR.

 

 

8 kommentarer

  1. Hej 🙂 nu skriver jag den här frågan på helt fel ställe men jag kör ändå 😉 jag har precis gjort din lingon sylt och är även sugen på att göra vinbärssaft då jag har massa i frysen. Frågan är ang konserveringsmedel. Alltså jag förstår att man ska undvika tillsatser men vad innehåller konserveringsmedel? För det är ju inte socker? Vill kunna ha sylt och saft i kylen, vet att det går å frysa men iaf 🙂 kram

  2. HEj !! Äter LCHF sen en tid tillbaka, och mår super av det.. Nu önskar min sambo sig en smörgåstårta till födelsedagspresent.. Har du nått bra förslag/recept på hur jag kan få till det??.. Behöver Hjälp =/

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*