DalsSpiras getmjölk och getyoghurt

DSC_0272Nu har det också provats getmjölk och getyoghurt allt från DalsSpira denna mjölk och yoghurt bör alla Coop i hela Sverige kunna ta in.
Gör annars som jag maila och undra och be dem ta in!

Om man jämför med LARSAS fåryoghurt så smakar denna en anings lite mer ”get”  men inte så mycket get/får som yoghurten på Kreta gjorde i somras! Denna getyoghurt är också mer rinnande medan Larsas fåryoghurt är mer fast och krämig.

Mjölken är mer för min dotter än att jag ska slurpa den. Men det är väldigt kul att vi har ett svensk mejeri som kan leverera detta till oss som vill!

Kan inte bestämma mig för vilken som är godast, för båda har förtjänster… så det blir nog lite olika beroende på vart man handlar.

Larsas finner man på City Gross, de bör också kunna ta in yoghurten om de inte redan har den.

 

 

 

3 kommentarer

  1. eftersom yoghurten är lite dyr enligt mig så brukar jag köpa en yoghurt och en liter mjölk och göra ny yoghurt. tillsätter även ngr kapslar (som jag öppnar) med mjölksyrabakterier. så snål är jag 😉

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*