Bokustoppen – topplista

Ok, jag får väl lyfta fram boken igen lite då…

det är ju inte dåligt av en bakbok att ligga på Bokustoppens topplista i 4 hela veckor!

Idag är boken på plats 3  av alla kategorier böcker som såldes igår.

Vad gäller mat&dryck böcker så ligger den tvåa denna vecka!

Det som gör detta så otroligt fantastiskt overkligt är att min bok ännu ej finns på marknaden, knappt någon har boken och därmed kan knappt någon prata om den heller.

Ja, alltså bortsett från mig och några få till. Där jag känner en stolthet är att det faktiskt är eget hårt arbete som skapat denna framgång är en mycket skön känsla!! I dettta jantelagslandet…
Det är mitt generösa delande av mina recept här på bloggen som visat ”vad man får när man köper boken” som sålt boken under dessa första fyra veckor.

Jag blir så innerligt glad att detta får hända och att detta förhoppningsvis kan vara en del i vågen av att skapa en framtida god hälsa i hela mänskligheten! ( jag vet, jag har stora visioner)

Tack alla som nu snart kan hjälpa till med att låta den socker-och vetemjölsstinna bakningen snart bara vara ett minne blott!

4 kommentarer

  1. Hej!
    Vad glad jag är att du ”presenterat” mig för cocosmjölet! Så mycket (enligt mig) godare än mandelmjöl eller hasselnötsmjöl och framför allt än fiberhusk. Samtidigt som det så klart är så mycket bättre än vanligt för att jag slipper sötsuget även om jag ibland vill unna mig något gott! 🙂 Har till och med fått tillbaka baksuget efter att inte varit motiverad eller inspirerad på väldigt länge! Tack!

  2. Imorgon ökar säljstatistiken med fyra sålda böcker. Ska ges som presenter till lite eller mycket nyfikna vänner. Sen ska jag själv ha en bok förstås!

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*